Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΘΕΣΣΑΛΙΑ » ΜΑΓΝΗΣΙΑ » Σε αργία ο δημάρχος Βόλου Αχ.Μπέος, την Παρασκευή ο αντικαταστάτης του
Σε αργία ο δημάρχος Βόλου Αχ.Μπέος, την Παρασκευή ο αντικαταστάτης του

Σε αργία ο δημάρχος Βόλου Αχ.Μπέος, την Παρασκευή ο αντικαταστάτης του

 

Την Παρασκευή, στη του Δημοτικού Συμβουλίου, στις 2.30 μ.μ.,  θα οριστεί ο αντικαταστάτης του δημάρχου Βόλου Αχ. Μπέου , ο οποίος με την διαπιστωτική πράξη που του κοινοποιήθηκε σήμερα το πρωί τίθεται σε αργία.

Ερωτηθείς για τη σημερινή, αναμενόμενη εξέλιξη ο δήλωσε: «Αυτό ήταν το πρόβλημα για κάποιους δημοσιογράφους στην πόλη επί μια βδομάδα; αν το έφερε το περιστέρι, ο ταχυδρόμος ; Είναι ένα έγγραφο που παρελήφθη σήμερα, δεν κρυβόταν κανένας, απλά η αρμόδια είχε δυο μέρες . Την Παρασκευή θα συνεδριάσει το Δημοτικό συμβούλιο και μέχρι τότε θα εξετάσουμε κάποιες νομικές εκκρεμότητες».


Ο ίδιος τόνισε ότι «θα πρέπει να καταλάβουν όλοι αυτοί που ενδιαφέρονται τόσο πολύ ότι η δημοτική αρχή θα παραμείνει η ίδια, δεν αλλάζει. Μην ονειρεύονται ότι θα επιστρέψει ο . Τα ταμεία του Δήμου θα παραμείνουν κλειστά μέχρι το 2019.
Ο προγραμματισμός, τα όνειρα και οι φιλοδοξίες για την πόλη θα συνεχίσουν να υπάρχουν σύμφωνα με τον σχεδιασμό της δημοτικής αρχής και θα δικαιώσουμε τις προσδοκίες των Βολιωτών ώστε η πόλη να αλλάξει πρόσωπο και εικόνα.
Όσον αφορά το δικό μου θέμα δεν έχω πει ακόμη την τελευταία λέξη. Περιμένετε.Θα προσφύγω στο ΣτΕ.


Από σήμερα που παρέλαβα την διαπιστωτική πράξη δεν έχω δικαίωμα υπογραφής, αλλά ο δήμος θα συνεχίσει να λειτουργεί.»
Ερωτηθείς για τα ονόματα των αντιδημάρχων που ακούγονται , ένα εκ των οποίων θα τον διαδεχτεί ο δήμαρχος είπε ότι θα αποφασίσει μετά την απόφαση του ΣτΕ που αναμένεται μέχρι την Παρασκευή, σε συν με τους 27 συμβούλους , που μετά από εισήγησή του θα γίνει δεκτή και σεβαστή από όλους. «αν νομίζουν κάποιοι ότι θα προτείνουν τον Σκοτινιώτη ή τον Καρεκλίδη για δήμαρχο και θα γίνει δεκτό είναι γελασμένοι. Άρα μην ονειρεύονται και μην ταξιδεύουν, αλλά αφήστε να δούμε, περιμένουμε την απόφαση του ΣτΕ πριν την Παρασκευή.


Τόσο ο ίδιος όσο και οι 27 σύμβουλοι εγγυόμαστε ότι η πόλη θα συνεχίσει να λειτουργεί. Το πρόβλημά τους είναι ότι είμαστε τόσο ενωμένοι και τόσο δεμένοι και γνωρίζουμε την ευθύνη των πράξεών μας και τι χρειάζεται η πόλη και δεν επιτρέπεται στη δημοτική αρχή να έχει υστεροφημίες και ιδιοτέλειες απέναντι στην πόλη. Θα λειτουργήσουμε σεβόμενοι την επιθυμία των πολιτών και οι 27 σύμβουλοι θα σεβαστούν την που θα κάνει ο δήμαρχος Βόλου».

Ο βαρύνεται με βούλευμα του Συμβουλίου Εφετών για κακουργήματα,όπως σύσταση και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, ενώ η έχει οριστεί για τον Απρίλιο του .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση