Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » 2η θέση στην Ευρώπη για τα κορίτσια της εθνικής πόλο
2η θέση στην Ευρώπη για τα κορίτσια της εθνικής πόλο

2η θέση στην Ευρώπη για τα κορίτσια της εθνικής πόλο

Τ κορίτσι της εθνικής δεν μπόρεσαν να πάρουν το χρυσό . Η Ολλανδία ήταν καλύτερη, επικράτησε με 6-4, αλλά τα πολλά μπράβο ανήκουν και στην Ελλάδα για την 2η θέση στην Ευρώπη.

Από την αρχή η διαφορά δυναμικότητα ήταν δεδομένη. Με την καλή άμυνα αρχικά η Ελλάδα προσπάθησε να μείνει κοντά στο σκορ. Πάλεψε αρκετά, αλλά πάντα ο αντίπαλος είχε την λύση για να μένει σε… θέση οδηγού. Όπως κι αν έχει αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα κορίτσια που σε ένα ακόμη ευρωπαϊκό κράτησε την ψηλά με το αργυρό !

Σημεία κλειδιά του αγώνα ήταν η αδυναμία της ελληνικής ομάδας να μην δεχτεί γκολ όταν ισοφάριζε το ματς, αλλά και η αδυναμία στο εύκολο γκολ. Έτσι και ψυχολογικά το ατάζ το είχε η Ολλανδία που πάντα ήταν μπροστά στο σκορ από την αρχή του αγώνα. Παράλληλα στην τρίτη περίοδο, η δεν κατάφερε να βρει τον δρόμο προς τα… ολλανδικά δίχτυα και έτσι το 5-3 με το οποίο ολοκληρώθηκε το 8λεπτό ήταν ένα σημαντικό προβάδισμα τίτλου για τις «οράνιε». Το γκολ της Νικόλ Ελευθεριάδου που μείωσε σε 5-4 στα 4.30′ πριν το τέλος δεν ήταν αρκετό, αφού για άλλη μια φορά στην επόμενη επίθεση η Ολλανδία με την Φαν Ντερ Σλουτ βρήκε δίχτυα και ξαναπήρε διαφορά ασφαλείας με τα δύο γκολ. Από κει και πέρα η Ελλάδα δεν βρήκε τρόπο αντίδραση και παραδόθηκε στην ανωτερότητα των αάλων της!

Τα 8λεπτα: 2-1, 2-2, 1-0, 1-0

 

Πηγή: gazzetta.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση