Βρίσκεστε εδώ:  / FEATURED / ΑΛΜΥΡΟΣ / 2 νεκροί από αναθυμιάσεις δεξαμενής λαδιού ελαιοτριβείου στον Πτελεό
2 νεκροί από αναθυμιάσεις δεξαμενής λαδιού ελαιοτριβείου στον Πτελεό

2 νεκροί από αναθυμιάσεις δεξαμενής λαδιού ελαιοτριβείου στον Πτελεό

Τραγικό τέλος είχαν σήμερα το απόγευμα δύο άνθρωποι (ο 65χρονος Έλληνας ιδιοκτήτης ελαιοτριβείου) και ένας 50χρονος Βουλγαρικής καταγωγής, από τις αναθυμιάσεις υπόγειας δεξαμενής λαδιού ελαιοτριβείου έξω από τον Πτελεό, την οποία καθάριζαν, ενώ από καθαρή τύχη δεν θρηνήσαμε πέντε .

Αρχικά έπεσε στη δεξαμενή ο αλλοδαπός , την που προσπαθούσε να την καθαρίσει, με αποτέλεσμα να χάσει τις αισθήσεις του από τις αναθυμιάσεις, διότι η δεξαμενή ήταν κλειστή και υπήρχαν απόβλητα ελαιοπυρήνα.

Στη συνέχεια κατέβηκε στη δεξαμενή για να τον βοηθήσει ο 65χρονος ιδιοκτήτης του ελαιοτριβείου, που επίσης έχασε τις αισθήσεις του.

Για να βοηθήσουν τον πατέρα τους και τον εργάτη, στη δεξαμενή μπήκαν οι δύο γιοί του ιδιοκτήτη ηλικίας 33 και 30 χρονών, καθώς και ένας 25χρονος φίλος τους, που στο μεταξύ είχε καταφέρει να ειδοποιήσει συγχωριανούς του, ότι κάτι συνέβαινε.

Στο χώρο της ελαιουργίας πήγαν φίλοι των γιων του ιδιοκτήτη με συσκευή οξυγόνου, που κατάφεραν να τους ανασύρουν ημιλιπόθυμους, όπως και τον 25χρονο. Στο τέλος κατάφεραν να ανασύρουν τον 65χρονο ιδιοκτήτη και τον αλλοδαπό εργάτη, που όμως δεν είχαν τις αισθήσεις τους.

Και οι πέντε μεταφέρθηκαν με ιδιωτικά αυτοκίνητα στο , όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος των δύο, ενώ οι υπόλοιποι τρεις μεταφέρθηκαν στο Βόλου.

Συναγερμός σήμανε στο Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Αλμυρού που τηλεφώνησαν κάτοικοι του Πτελεού και επί τόπου πήγαν πέντε με 12 πυροσβέστες, ωστόσο οι πέντε που έπεσαν στη δεξαμενή λαδιού είχαν ήδη ανασυρθεί από τους κατοίκους της περιοχής.

Κάτοικοι του Πτελεού καταγγέλλουν ότι άργησαν να φτάσουν στο σημείο τόσο η , όσο και ασθενοφόρο του που ειδοποιήθηκε και ξεκίνησε από το Βόλο!

 

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αύξηση των ΚΑΠ για τους ορεινούς Δήμου ζητά ο δήμαρχος Νοτίου Πηλίου #δήμαρχοςΝοτίουΠηλίου… - https://t.co/NKepmXt7NM -

  • Υποψήφιοι για την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας #ΕνωσηΞενοδόχωνΜαγνησίας - https://t.co/y1RBneCA55 -

  • Αποκατάσταση οδικού δικτύου Μαυρόλοφος- Φυλάκη-Πέρδικα #Αποκατάστασηοδικούδικτύου - https://t.co/rMDcE6nTe1 -

"Αλιεύοντας" την είδηση