Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας: Αύριο η αποκατάσταση της οροφής
1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας: Αύριο η αποκατάσταση της οροφής

1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας: Αύριο η αποκατάσταση της οροφής

Αναστάτωση επικράτησε στο 1ο ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας, καθώς ένα κομμάτι της οροφής αίθουσας του 1ου ορόφου του διδακτηρίου αποκολλήθηκε και έπεσε πάνω στα θρανία.

Το περιστατικό έλαβε χώρα κάποια στιγμή μέσα στο Σαββατοκύριακο και σήμερα το πρωί ο διευθυντής προσερχόμενος στο διδακτήριο βρέθηκε μπροστά σε αυτή την εικόνα.

Το κομμάτι που αποκολλήθηκε ήταν αρκετά μεγάλο, καθώς πρόκειται για σοβά 10 περίπου τετραγωνικών μέτρων, πάχους 2,5 εκατοστών, το οποίο σε περίπτωση που έπεφτε την ώρα μαθήματος, θα προκαλούσε τραυματισμούς μαθητών.

Σήμερα δεν έγιναν μαθήματα και έσπευσαν συνεργεία του Δήμου προκειμένου να αποκαταστήσουν τη ζημιά και σύμφωνα με τον διευθυντή της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Μαγνησίας Σωκράτη Σαβελίδη, αύριο η αίθουσα θα είναι έτοιμη.

Στο για αύριο έχει προγραμματιστεί η πραγματοποίηση εκδρομής, ώστε να δουλέψουν απρόσκοπτα οι τεχνικοί, οι οποίοι θα προχωρήσουν και στον έλεγχο των υπολοίπων αιθουσών.

Παράλληλα υπάρχει και η δυνατότητα χρησιμοποίησης του χώρου των εργαστήριων, σε περίπτωση που παρατηρηθεί κάποια καθυστέρηση στην αποκατάσταση της ζημιάς.

Σημειώνεται ότι το του 1ου ΕΠΑΛ Νέας Ιωνίας είναι παλιό, μιας και έχει κατασκευαστεί πριν από περίπου 40 χρόνια και ενδεχομένως το πρόβλημα να προέκυψε λόγω συστολής και διαστολής των υλικών εξαιτίας των θερμοκρασιών.

Τονίζεται ότι θα έπρεπε ήδη να έχει γίνει έλεγχος σε όλα τα διδακτήρια της δευτεροβάθμιας από τις αρμόδιες υπηρεσίες, πριν την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, ώστε να αποφευχθούν παρόμοια φαινόμενα, καθώς πολλά από τα σχολικά κτίρια είναι παλιά.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Προς ολοκλήρωση ασφαλτοστρώσεις στην Κορώπη (Μπούφα) #ΚορώπηΜπούφα - https://t.co/dplX1LHPnR -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Εγκατάσταση ναυαγοσωστών στις παραλίες #ναυαγοσώστες… - https://t.co/rKvh8Cvpp2 -

  • Ανεβασμένο και χαμηλό ουρικό οξύ: Τι πρέπει να ξέρετε #ουρικόοξύ - https://t.co/itLvcPDoUZ -

"Αλιεύοντας" την είδηση