Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » FEATURED » 1η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης η Λυδία Παντελόγλου
1η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης η Λυδία Παντελόγλου

1η στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα τεχνικής κολύμβησης η Λυδία Παντελόγλου

Την Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023, γράφτηκε μια χρυσή σελίδα στην ιστορία του Συλλόγου Γ.Σ.Β. “Η ΝΙΚΗ”. Η αθλήτρια του τμήματος κολύμβησης, Λυδία Παντελόγλου, μετά από δύο εκπληκτικές κούρσες στα 50 διπλά πέδιλα, στο 18ο Παγκόσμιο τεχνικής κολύμβησης Νέων/Νεανίδων, κατέκτησε την κορυφή του κόσμου.

Μετά από δύο νέα διπλά ρεκόρ Νεανίδων και Γυναικών σε προκριματικό και τελικό, το χρονόμετρο σταμάτησε στο εκπληκτικό 22.02, που της έδωσε το χρυσό μετάλλιο και ύψωσε την Ελληνική σημαία στο υψηλότερο ιστό. Ο χρόνος της είναι ταυτόχρονα και ρεκόρ Παγκοσμίων πρωταθλημάτων Νέων/Νεανίδων.

Η Λυδία Παντελόγλου γέμισε περηφάνια και της εκφράζουμεν τα θερμά συγχαρητήρια όλων.

Θερμά συγχαρητήρια και στον προπονητή της ομάδας   Γρηγόρη Καλαϊτζογλίδη, τον “αρχιτέκτονα” αυτής της επιτυχίας, που συνόδευσε την αθλήτρια στο Παγκόσμιο και μαζί διένυσαν, όλη αυτή τη μαγική διαδρομή.

Να σημειωθεί ότι, αποτελεί τη μεγαλύτερη του τμήματος κολύμβησης και παράλληλα, του Συλλόγου μας.

Σε αυτή την πορεία, τίποτα δεν έγινε τυχαία και όλα είναι προϊόν σκληρής δουλειάς, υπομονής και θυσιών, αξίζουν όμως όσο τίποτα άλλο και δείχνουν τον δρόμο της υπέρβασης που μας θυμίζει το σύμβολο μας.

Η Δ.Ε. του τμήματος κολύμβησης ευχαριστεί τον πρόεδρο του συλλόγου κ. Στέργιο Φάτση και τα μέλη του Δ.Σ. για την στήριξη και τις ευχές.

Εκφράζουμε τις ευχαριστίες  στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος για την καθοριστική συνδρομή της και ιδιαίτερα στους  Ηλία Ξιάρχο, Αλέξανδρο Ξιάρχο και στον Ομοσπονδιακό προπονητή κ. Γιάννη Καλαϊτζογλίδη, καθώς και σε όλα τα μέλη της Εθνικής αποστολής.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και αθλήτριες της Εθνικής μας ομάδας για τις εξαιρετικές επιτυχίες και ιδιαίτερα, στην συναθλήτρια της Λυδίας στο αγώνισμα, Γεωργία Περάκη για την εμφάνιση και την κατάκτηση του ασημένιου μεταλλίου.

Θερμές ευχαριστίες στην αεριφερειάρχη και στον θεματικό αεριφερειάρχη πολιτισμού  Γεώργιο Κίτσιο για την ηθική και υλική στήριξη των αθλητριών μας που αγωνίζονται με την Εθνική ομάδα στο Παγκόσμιο Νέων/Νεανίδων και στο Πανευρωπαϊκό Ανδρών/Γυναικών σε ένα μήνα.

Τέλος,   ευχαριστούν τους της αθλήτριας , την βοηθό προπονητή της ομάδας Ευθυμία Μπάγκου κι όλους τους αθλητές και αθλήτριες της ομάδας, για το εξαιρετικό κλίμα στις προπονήσεις και στους αγώνες.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση