Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Toν Κραυσίδωνα καθάρισαν εθελοντικά μαθητές και γονείς
Toν Κραυσίδωνα καθάρισαν εθελοντικά μαθητές και γονείς

Toν Κραυσίδωνα καθάρισαν εθελοντικά μαθητές και γονείς

Πάνω από 60 σακούλες απορριμμάτων, δύο χαλασμένες τηλεοράσεις, δύο κράνη, είδη μπάνιου, ρούχα, παπούτσια και πολλά άλλα ήταν τα «ευρήματα» του εθελοντικού καθαρισμού της κοίτης του Κραυσίνδωνα που έγινε την Κυριακή 17 Απριλίου, στo πλαίσιo της Πανελλήνιας εκστρατείας καθαρισμού .

Τη διοργάνωση της εθελοντικής δράσης ανέλαβε το Σχολείο Δεύτερης Ευκαιρίας Βόλου σε με την Ένωση Συλλόγων Γονέων Α/θμιας και Β/θμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Βόλου και το Κέντρο Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μακρινίτσας. Πολύτιμη βοήθεια στον καθαρισμό προσέφεραν η Περιβαλλοντική Ομάδα του 4ου Γυμνασίου Βόλου και η εθελοντική οργάνωση Νέα . Όλοι μαζί καθάρισαν τον Κραυσίνδωνα από το ύψος της οδού Επτά Πλατανίων μέχρι την οδό Γιάννη Δήμου. Η όλη προσπάθεια είχε και την υποστήριξη της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης του Δήμου Βόλου που παρείχε στους εθελοντές σακούλες και για τη .

Για 5η συνεχόμενη χρονιά, σε περισσότερα από 600 σημεία σε όλη την Ελλάδα, εθελοντές συμμετείχαν στην Περιβαλλοντική Greece. Πρόκειται για μια εθελοντική εκστρατεία που ξεκίνησε από νέα της χώρας μας, με βασικό σκοπό να διαδώσει το μήνυμα του εθελοντισμού, πραγματοποιώντας εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης σε όλη τη χώρα!

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση στη διεύθυνση www.letsdoitgreece.org.

kraysid

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Νέα γέφυρα στον Ξηριά κατασκευάζει η Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/5dHeOA4ehL -

  • Ελαφρά τραυματίστηκε 11χρονη από σπασμένο τζάμι #σπασμένοτζάμι - https://t.co/WnozfU8H5Z -

  • Απονομή επάθλων της 41ης Ανάβασης Πορταριάς #41ηΑνάβασηΠορταριάς - https://t.co/PUfYVXinon -

"Αλιεύοντας" την είδηση