Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο Βόλο
Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο  Βόλο

Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο Βόλο

Ξεκίνησε η πρλαβή και στις Δημοτικές Ενότητες από την Υπηρεσία Καθαριότητας των μπλε κάδων ς που χορηγεί η , στο , στο πλαίσιο της νέας σύμβασης ανακύκλωσης αποβλήτων και το συμφωνητικό ς για την συστήματος συλλογής γυάλινων συσκευασιών.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βιολέτα Καντόλα, ήδη παραλήφθηκαν οι 100 κάδοι ανακύκλωσης που τοποθετήθηκαν στις Δημοτικές Ενότητες, την ερχόμενη εβδομάδα θα παραληφθούν άλλοι 100 και την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου οι τελευταίοι 200, που θα καλύψουν και ανάγκες που υπάρχουν σε όλη την έκταση του Δήμου Βόλου.

Επίσης, η υπηρεσία Καθαριότητας, μετά από συνεννόηση με τους , σχεδιάζει τη χωροθέτηση των σημείων, όπου θα τοποθετηθούν οι πρώτοι κώδωνες συλλογής γυάλινων μπουκαλιών και συσκευασιών.

Η τοποθέτηση των κάδων ανακύκλωσης γυαλιού, αναμένεται θα γίνει εντός του Απριλίου, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του δικτύου.

Να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον δημοτών, που επικοινωνούν καθημερινά με την Υπηρεσία Καθαριότητας και ζητούν να πληροφορηθούν πότε θα μπορούν να ανακυκλώνουν γυαλί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση