Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο Βόλο
Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο  Βόλο

Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο Βόλο

Ξεκίνησε η παραλαβή και ανάπτυξη στις Δημοτικές Ενότητες από την των μπλε κάδων ανακύκλωσης που χορηγεί η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης .Ε., στο Δήμο , στο πλαίσιο της νέας σύμβασης ανακύκλωσης αποβλήτων και το συμφωνητικό συνεργασίας για την ανάπτυξη συστήματος συλλογής γυάλινων συσκευασιών.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βιολέτα Καντόλα, ήδη παραλήφθηκαν οι ανακύκλωσης που τοποθετήθηκαν στις Δημοτικές Ενότητες, την ερχόμενη εβδομάδα θα παραληφθούν άλλοι και την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου οι τελευταίοι 200, που θα καλύψουν και ανάγκες που υπάρχουν σε όλη την έκταση του Δήμου .

Επίσης, η , μετά από συνεννόηση με τους καταστηματάρχες, σχεδιάζει τη χωροθέτηση των σημείων, όπου θα τοποθετηθούν οι πρώτοι κώδωνες συλλογής γυάλινων μπουκαλιών και συσκευασιών.

Η τοποθέτηση των κάδων ανακύκλωσης γυαλιού, αναμένεται θα γίνει εντός του Απριλίου, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του δικτύου.

Να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον δημοτών, που επικοινωνούν καθημερινά με την Υπηρεσία Καθαριότητας και ζητούν να πληροφορηθούν πότε θα μπορούν να ανακυκλώνουν γυαλί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εκδήλωση στο ΚΠΕ Μακρινίτσας για τον ήρωα του 1821 Κωνσταντίνου Παπαγεωργίου #ΚΠΕΜακρινίτσας - https://t.co/u6GH17WZFv -

  • Σύγχρονος αθλητικός εξοπλισμός σε συλλόγους στίβου της Θεσσαλίας   #αθλητικόςεξοπλισμός - https://t.co/CY6RweOHVu -

  • Επιστολή δημάρχου Ρήγα Φεραίου  για εκμίσθωση δημοσίων εκτάσεων στη λίμνη Κάρλα #λίμνηΚάρλα - https://t.co/dptkfqLHRI -

"Αλιεύοντας" την είδηση