Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο Βόλο
Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο  Βόλο

Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο Βόλο

Ξεκίνησε η παραλαβή και στις Δημοτικές Ενότητες από την των μπλε κάδων ανακύκλωσης που χορηγεί η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε., στο Δήμο Βόλου, στο πλαίσιο της νέας σύμβασης ανακύκλωσης αποβλήτων και το συμφωνητικό συνεργασίας για την συστήματος συλλογής γυάλινων συσκευασιών.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βιολέτα Καντόλα, ήδη παραλήφθηκαν οι 100 ανακύκλωσης που τοποθετήθηκαν στις Δημοτικές Ενότητες, την ερχόμενη εβδομάδα θα παραληφθούν άλλοι και την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου οι τελευταίοι 200, που θα καλύψουν ελλείψεις και ανάγκες που υπάρχουν σε όλη την έκταση του Δήμου Βόλου.

Επίσης, η υπηρεσία Καθαριότητας, μετά από συνεννόηση με τους καταστηματάρχες, σχεδιάζει τη χωροθέτηση των σημείων, όπου θα τοποθετηθούν οι πρώτοι κώδωνες συλλογής γυάλινων μπουκαλιών και συσκευασιών.

Η τοποθέτηση των κάδων ανακύκλωσης γυαλιού, αναμένεται θα γίνει εντός του Απριλίου, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του δικτύου.

Να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον δημοτών, που επικοινωνούν καθημερινά με την και ζητούν να πληροφορηθούν πότε θα μπορούν να ανακυκλώνουν γυαλί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση