Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο Βόλο
Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο  Βόλο

Τον Απρίλιο οι κώδωνες ανακύκλωσης γυαλιού στο Βόλο

Ξεκίνησε η παραλαβή και ανάπτυξη στις Δημοτικές Ενότητες από την Υπηρεσία Καθαριότητας των μπλε κάδων ανακύκλωσης που χορηγεί η Ελληνική Εταιρεία Αξιοποίησης Ανακύκλωσης Α.Ε., στο Δήμο Βόλου, στο πλαίσιο της νέας σύμβασης ανακύκλωσης αποβλήτων και το συμφωνητικό συνεργασίας για την ανάπτυξη συστήματος συλλογής γυάλινων συσκευασιών.

Σύμφωνα με την αντιδήμαρχο Καθαριότητας Βιολέτα Καντόλα, ήδη παραλήφθηκαν οι 100 κάδοι ανακύκλωσης που τοποθετήθηκαν στις Δημοτικές Ενότητες, την ερχόμενη εβδομάδα θα παραληφθούν άλλοι 100 και την τελευταία εβδομάδα του Μαρτίου οι τελευταίοι 200, που θα καλύψουν ελλείψεις και ανάγκες που υπάρχουν σε όλη την έκταση του Δήμου Βόλου.

Επίσης, η υπηρεσία Καθαριότητας, μετά από συνεννόηση με τους καταστηματάρχες, σχεδιάζει τη χωροθέτηση των σημείων, όπου θα τοποθετηθούν οι πρώτοι κώδωνες συλλογής γυάλινων μπουκαλιών και συσκευασιών.

Η τοποθέτηση των κάδων ανακύκλωσης γυαλιού, αναμένεται θα γίνει εντός του Απριλίου, σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες και, ανάλογα με το ενδιαφέρον που θα υπάρξει, θα υπάρχει δυνατότητα επέκτασης του δικτύου.

Να σημειωθεί πως ήδη υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον δημοτών, που επικοινωνούν καθημερινά με την Υπηρεσία Καθαριότητας και ζητούν να πληροφορηθούν πότε θα μπορούν να ανακυκλώνουν γυαλί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μετά από καυγά πυροβόλησε έξω από καφέ-μπαρ στη Ν.Ιωνία - https://t.co/dwr23yeCig -

  • Άνετη επικράτηση του Γ.Σ.Β. επί του Ολυμπιακού Βόλου στο γυναικείο βόλλεϋ - https://t.co/mVk6A3Pmfz -

  • Τζογαδόροι σε καφέ στο κέντρο του Βόλου - https://t.co/KAnN29dba7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση