Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Την παραλία της Νέας Αγχιάλου καθάρισαν μαθητές
Την παραλία  της Νέας Αγχιάλου καθάρισαν μαθητές

Την παραλία της Νέας Αγχιάλου καθάρισαν μαθητές

Με τον καθαρισμό της ς της Νέας Αγχιάλου συνεχίστηκε σήμερα Τετάρτη 11 Μαΐου 2016 το πρόγραμμα καθαρισμού των ακτών, που υλοποιεί για δεύτερη χρονιά φέτος ο Δήμος , ενόψει και της έναρξης της καλοκαιρινής περιόδου.

Συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και μέλη της δημοτικής αρχής βρέθηκαν στην παραλία της Νέας Αγχιάλου ενώ στην προσπάθεια συνέβαλαν και 160 περίπου ές του 1ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου “Ευγένειο” και του 2ου Δημοτικού Σχολείου Νέας Αγχιάλου “Βαρνάλειο” στους οποίους μοιράστηκαν μπλουζάκια με το σύνθημα της Δημοτικής Αρχής “Αγαπώ την πόλη μου – Συμμετέχω”, γάντια και σακούλες για τον καθαρισμό της παραλίας.

Μάλιστα οι ές, υπό την καθοδήγηση των διευθυντών τους Ηρακλή Τσέλιου (Βαρνάλειο) και Ιωάννη Φραγκογιάννη (Ευγένειο), κσαν ζωγραφιές για τη προστασία του περιβάλλοντος και των θαλασσών σε όλα τα αποδυτήρια κατά μήκος της παραλίας.
ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ 2ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣΖΩΓΡΑΦΙΕΣ

Υπενθυμίζεται ότι χθες Τρίτη ολοκληρώθηκε ο καθαρισμός στην παραλία της Χρυσής Ακτής Παναγιάς ενώ αύριο Πέμπτη 12 Μαΐου θα καθαριστούν οι στην περιοχή του .

Το πρόγραμμα καθαρισμού των ακτών:

Ημερομηνία Ακτή
Πέμπτη 12/05/2016 Ακτές
Παρασκευή 13/05/2016 Ακτή Αλυκών
Δευτέρα 16/05/2016 Ακτή Αναύρου / Πλάκες
Τρίτη 17/05/2016 Ακτή Μπαρμπαθωμά
Τετάρτη 18/05/2016 Καρνάγιο Κάτω
Πέμπτη 19/05/2016 Ακτή Πλατανιδίων

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση