Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Βόλου
Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Βόλου

Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Βόλου

Λόγω της καραντίνας στην οποία συνεχίζει να βρίσκεται το συγκρότημα «Παπαστράτος» του Θεσσαλίας μετά τον τρομο – φάκελο που παρέλαβε η γραμματεία της Πρυτανείας, η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών ανακοινώνει ότι η σημερινή της συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του Τ ς (2ας οεμβρίου και Ξενοφώντος, Βόλος, τηλ.: 24210 26173-26574) σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 19.00.

Καλούνται όλοι οι πολίτες του να συμμετάσχουν και να μοιραστούν τις ιδέες τους για την αντιμετώπιση του κινδύνου των διοξινών. Ο αγώνας της Επιτροπής συνεχίζεται και θα κορυφωθεί με τη διοργάνωση του Παμβολιώτικου Συλλαλητηρίου κατά της καύσης σκουπιδιών το Μάρτιο του 2019.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Ενημέρωση σχετικά με τα νέα για την .

  • Οργάνωση Παμβολιώτικου Συλλαλητηρίου το Μάρτιο του 2019 κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Σες ανακοινωση αναφέρεται: “Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε τα πειραματόζωα μίας τεχνικής που έχει αποδειχθεί ολέθρια σε άλλες χώρες.

Οι 200.000 τόνοι πλαστικών, λυματολάσπης και άλλων υλικών που καίγονται ετησίως και οι καρκινογόνες διοξίνες που παράγονται αφορούν τον καθέναν μας.

Αν έχετε αγανακτήσει με τη μυρωδιά καμένου πλαστικού στην πόλη μας, που την εισπνέουμε εμείς και τα μας καθημερινά, θα πρέπει να συνταχθείτε στον αγώνα που κάνουμε εδώ και μήνες για να σταματήσει η στην ΑΓΕΤ και σε κάθε άλλο σημείο του Βόλου. Ας είμαστε όλοι στη συνέλευση της Επιτροπής Πολιτών”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση