Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Βόλου
Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Βόλου

Συνέλευση της Επιτροπής Αγώνα Βόλου

Λόγω της καραντίνας στην οποία συνεχίζει να βρίσκεται το συγκρότημα «Παπαστράτος» του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας μετά τον τρομο – φάκελο που παρέλαβε η γραμματεία της Πρυτανείας, η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου ανακοινώνει ότι η σημερινή της συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα του ΤΕΕ Μαγνησίας (2ας Νοεμβρίου και Ξενοφώντος, Βόλος, τηλ.: 24210 26173-26574) σήμερα Δευτέρα 14 Ιανουαρίου στις 19.00.

Καλούνται όλοι οι πολίτες του Βόλου να συμμετάσχουν και να μοιραστούν τις ιδέες τους για την αντιμετώπιση του κινδύνου των διοξινών. Ο της Επιτροπής συνεχίζεται και θα κορυφωθεί με τη διοργάνωση του Παμβολιώτικου Συλλαλητηρίου κατά της καύσης σκουπιδιών το Μάρτιο του 2019.

Τα θέματα που θα συζητηθούν είναι:

  • Ενημέρωση σχετικά με τα νέα δεδομένα για την καύση σκουπιδιών.

  • Οργάνωση Παμβολιώτικου Συλλαλητηρίου το Μάρτιο του 2019 κατά της καύσης σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ.

Σες ανακοινωση αναφέρεται: “Δεν θα επιτρέψουμε να γίνουμε τα πειραματόζωα μίας τεχνικής που έχει αποδειχθεί ολέθρια σε άλλες χώρες.

Οι 200.000 τόνοι πλαστικών, λυματολάσπης και άλλων υλικών που καίγονται ετησίως και οι καρκινογόνες διοξίνες που παράγονται αφορούν τον καθέναν μας.

Αν έχετε αγανακτήσει με τη μυρωδιά καμένου πλαστικού στην πόλη μας, που την εισπνέουμε εμείς και τα παιδιά μας καθημερινά, θα πρέπει να συνταχθείτε στον αγώνα που κάνουμε εδώ και μήνες για να σταματήσει η καύση σκουπιδιών στην ΑΓΕΤ και σε κάθε άλλο σημείο του Βόλου. Ας είμαστε όλοι στη συνέλευση της Επιτροπής Πολιτών”.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ασφαλτόστρωση κεντρικής οδού και διαμόρφωσης Δημοτικού χώρου στάθμευσης στον Αμποβό Αφύσσου - https://t.co/dYMvJlviMj… -

  • Δήμος Νοτίου Πηλίου: Συνάντηση  εργασίας με μέλη της Γαστρονομικής Κοινότητας Πηλίου - https://t.co/5055NiRgov… -

  • Θερινά δρομολόγια από τις Αστικές Συγκοινωνίες Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/Fy9gG3cufN -

"Αλιεύοντας" την είδηση