Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Συναντήσεις με Κούλογλου και Χριστοδουλάκη
Συναντήσεις με Κούλογλου και Χριστοδουλάκη

Συναντήσεις με Κούλογλου και Χριστοδουλάκη

Συνάντηση με τον ευρωβουλευτή του Στέλιο Κούλογλου είχαν μέλη της Επιτροπής Αγώνα την Παρασκευή το απόγευμα, προκειμένου να του θέσουν εκ νέου το θέμα της καύσης απορριμμάτων στο Βόλο.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Κούλογλου είχε ενημερωθεί από μέλη της Επιτροπής για το θέμα σε προηγούμενη επίσκεψή του στην πόλη και είχε δεσμευτεί ότι θα επιδίωκε να ενημερωθεί περισσότερο, κάτι που – όπως παραδέχτηκε – δεν έχει κάνει ακόμη.

Τα μέλη της Επιτροπής του ζήτησαν την προσωπική του παρέμβαση στον πρωθυπουργό, προκειμένου να σταματήσει με πολιτική η καύση απορριμμάτων από την .

Το ίδιο βράδυ μέλη της Επιτροπής Αγώνα συναντήθηκαν με το γραμματέα του Κινήματος Αλλαγής Μανώλη Χριστοδουλάκη, που εκπροσωπούσε την Φώφη Γεννηματά σε εκδήλωση του κόμματος.

Αν και η συνάντηση ήταν εξαιρετικά σύντομη, του έθεσαν το πρόβλημα, τον ενημέρωσαν για το συλλαλητήριο της 16ης Μαΐου και του ζήτησαν να μεταφέρει στην κ. Γεννηματά το αίτημα για ενημέρωση των Βολιωτών σχετικά με τη θέση του για την καύση απορριμμάτων πανελλαδικά και τοπικά, αλλά και για τη σχετική θέση του .

Οι συναντήσεις της Επιτροπής με κομματικά στελέχη και υποψηφίους στις επερχόμενες θα συνεχιστούν και οι θέσεις τους θα ανακοινώνονται στην τοπική .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Δωρεάν rapid test στην Αργαλαστή #RapidTests - https://t.co/cIEGmczsvi -

  • Με άρωμα Ολυμπιακών Αγώνων ο ΣΔΥ Βόλου στο Zagori Mountain Running #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/OWjXY434LO -

  • Πανελλήνια Ομοσπονδία: “Εξοστρακισμός” και απομόνωση των λαϊκών αγορών βιομηχανικών ειδών στην πόλη του Βόλου… - https://t.co/BoyX9XY3Eo -

"Αλιεύοντας" την είδηση