Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Στην εκδήλωση της Π.Π.Μ. για το RDF η ΟΕΒΕΜ
Στην εκδήλωση της Π.Π.Μ. για το RDF  η ΟΕΒΕΜ

Στην εκδήλωση της Π.Π.Μ. για το RDF η ΟΕΒΕΜ

Η ΒΕΜ μετά από πρόσκληση της Περιβαλλοντικής  Πρωτοβουλίας , στην ενημερωτική που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 18:00 στην αίθουσα Κορδάτου στο κτίριο Παπαστράτος στο Βόλο, για ενημέρωση σχετικά με τη καύση από την ΑΓΕΤ, καλεί τους συλλόγους – μέλη της να συμμετέχουν στην εκδήλωση αυτή.

Σκοπός είναι η διεξοδική ενημέρωση  για τις προϋποθέσεις καύσης και δηλώνει  παρών σε οποιαδήποτε εκδήλωση έχει σχέση με την των πολιτών του Βόλου, την οποία θέτει πρώτη και πάνω απ' όλα αδιαπραγμάτευτα. Άλλωστε σκοπός του σύγχρονου επιχειρείν δεν είναι μόνο το κέρδος.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που προγραμματίζει η , η ΒΕΜ θα πάρει για την συμμετοχή της εφόσον εξετάσει όλες τις απόψεις , τις επιστημονικές έρευνες και ακούσει τις θέσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς η ίδια η δεν διαθέτει γνώσεις αναφορικά με τις προϋποθέσεις και τις συνέπειες καύσης RDF.

Καλεί δε, τους έχοντες θέση ευθύνης να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να ενημερώσουν τεκμηριωμένα και επιστημονικά για το συγκεκριμένο θέμα καύσης μεγάλων ποσοτήτων RDF, καθώς επίσης και να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό διάφορες έρευνες, στοιχεία ή μελέτες που δείχνουν τις συνέπειες καύσης RDF σε Πανευρωπαϊκό ή ευρύτερο πεδίο, αν υπάρχουν.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση