Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Στην εκδήλωση της Π.Π.Μ. για το RDF η ΟΕΒΕΜ
Στην εκδήλωση της Π.Π.Μ. για το RDF  η ΟΕΒΕΜ

Στην εκδήλωση της Π.Π.Μ. για το RDF η ΟΕΒΕΜ

Η ΟΕΒΕΜ μετά πό πρόσκληση της Περιβλλοντικής  Πρωτοβουλίας , στην ενημερωτική που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 6 Μαΐου στις 18:00 στην αίθουσα Κορδάτου στο κτίριο Παπαστράτος στο Βόλο, για σχετικά με τη καύση RDF από την ΑΕΤ, καλεί τους συλλόγους – μέλη της να συμμετέχουν στην αυτή.

Σκοπός είναι η διεξοδική ενημέρωση  για τις προϋποθέσεις καύσης RDF και δηλώνει  παρών σε οποιαδήποτε έχει σχέση με την των πολιτών του Βόλου, την οποία θέτει πρώτη και πάνω απ' όλα αδιαπραγμάτευτα. Άλλωστε σκοπός του σύγχρονου επιχειρείν δεν είναι μόνο το κέρδος.

Όσον αφορά τις αγωνιστικές κινητοποιήσεις που προγραμματίζει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία , η ΟΕΒΕΜ θα πάρει απόφαση για την συμμετοχή της εφόσον εξετάσει όλες τις απόψεις , τις επιστημονικές έρευνες και ακούσει τις θέσεις όλων των εμπλεκόμενων φορέων, καθώς η ίδια η ΟΕΒΕΜ δεν διαθέτει γνώσεις αναφορικά με τις προϋποθέσεις και τις συνέπειες καύσης RDF.

Καλεί δε, τους έχοντες θέση ευθύνης να πάρουν ξεκάθαρη θέση και να ενημερώσουν τεκμηριωμένα και επιστημονικά για το συγκεκριμένο θέμα καύσης μεγάλων ποσοτήτων RDF, καθώς επίσης και να παρουσιάσουν στο ευρύ κοινό διάφορες έρευνες, στοιχεία ή μελέτες που δείχνουν τις συνέπειες καύσης RDF σε Πανευρωπαϊκό ή ευρύτερο πεδίο, αν υπάρχουν.

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση