Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Προσφυγή της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ
Προσφυγή της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ

Προσφυγή της Επιτροπής Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης RDF από την ΑΓΕΤ

Προσφυγή προτίθεται να καταθέσει η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών Βόλου κατά της καύσης RDF από την ΑΕΤ , ενώ  δεν καθορίστηκε η ημερομηνία διεξαγωγής του μεγάλου συλλαλητηρίου καθώς εκφράζονται επιφυλάξεις από πολλούς φορείς για τα μέσα Φεβρουαρίου, λόγω προεκλογικής περιόδου.

Χτες το απόγευμα πραγματοποιήθηκε ανοιχτή της Επιτροπής Αγώνα και φορέων της περιοχής. Όπως ανέφερε μιλώντας στην ΕΡΤ Βόλου το μέλος της Επιτροπής Αγώνα, Στέλιος Λημνιός, δεν αποφασίστηκε ποια θα είναι ακριβώς η ημερομηνία που θα πραγματοποιηθεί το καθώς από πολλούς φορείς εκφράζονται επιφυλάξεις, γιατί στα μέσα Φεβρουαρίου, θα έχει ξεκινήσει η προεκλογική περίοδος.
«Υπάρχει μια γενικευμένη επιφύλαξη μήπως κάποιοι δεν συμμετέχουν και κοιτάει ο ένας τον άλλο για γενικευμένη συναίνεση», είπε  ο κ. Λημνιός και συμπλήρωσε πως αυτό που δεν αλλάζει, είναι το γεγονός ότι πρέπει να γίνει ένα μεγάλο , πριν την προεκλογική περίοδο».
Επίσης ανέφερε πως η Επιτροπή Αγώνα Πολιτών έχει μία άποψη που είναι κυρίαρχη στο συντονιστικό της όργανο, ότι τα προβεβλημένα στελέχη της δεν θα συμμετέχουν σε ψηφοδέλτια.

Προσφυγή για να αποσυρθεί η καύσης RDF
Τέλος της εβδομάδας κλιμάκιο της Επιτροπής Αγώνα θα συναντηθεί με ομάδα δικηγόρων στην Αθήνα, για να προσκομίσουν νέα έγγραφα και στοιχεία, καθώς διερευνάται η προσφυγής κατά της καύσης RDF από την ΑΕΤ. «Δεν έχει ακόμα αποφασιστεί αν θα απευθυνθούμε σε τοπικό δικαστήριο ή στο ΣτΕ, πάντως θα κινηθούμε και νομικά ώστε να ανακληθεί η στης ΑΓΕΤ να καίει το συγκεκριμένο καύσιμο».
Τέλος, σύμφωνα με τον κ. Λημνιό, αρκετοί φορείς παρέστησαν στη , όπως ο , που ζήτησε και νέα συνάντηση, ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων, κ.ά. Όπως ανέφερε ο κ. Λημνιός δεν ήταν παρόντα μέλη του Φαρμακευτικού Συλλόγου Μαγνησίας στη συνέλευση, ωστόσο θα γίνει συνάντηση της Επιτροπής Αγώνα με τον Φαρμακευτικό Σύλλογο, ενώ απουσίασε το Εργατικό Κέντρο Βόλου που θα μπορούσε να δηλώσει κατά πόσο θα κηρύξει τοπική απεργία, ώστε το συλλαλητήριο να πραγματοποιηθεί καθημερινή.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση