Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » ΠΑΝΔΟΙΚΟ: Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία
ΠΑΝΔΟΙΚΟ: Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία

ΠΑΝΔΟΙΚΟ: Η Ελλάδα δεν είναι μπανανία

Το Πνελλήνιο Δίκτυο Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΔΟΙΚΟ) καταγγέλει το ύφος κατακτητή με το οποίο έκανε σήμερα η «ΕΛΛΗΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ», σχετικά με την επένδυση στις Σκουριές, καθώς και τα τελεσίγραφα τα οποία περιέχονται στις αυτές.

 

Δεν είναι τυχαίο βέβαια ότι οι δηλώσεις αυτές έγιναν μία μέρα μετά την παρουσία και τις δηλώσεις του Πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη σχετικά με τις επενδύσεις. Η εταιρεία αυτή συμπεριφέρεται λες και δραστηριοποιείται σε χ μπανανία και όχι σε μια Ευρωπαϊκή χ. Χωρίς να έχει τηρήσει μέχρι σήμερα τις συμβατικές της υποχρεώσεις, χωρίς να έχει σεβαστεί το περιβάλλον της Χαλκιδικής και χωρίς να σέβεται την Ελληνική νομοθεσία, απαιτεί να της επιτρέψουν να συνεχίσει να παρανομεί και να νομιμοποιήσουν τις παρανομίες της.

Η Ελλάδα έχει ανάγκη από επενδύσεις, αλλά από εταιρείες που σέβονται τους νόμους και το περιβάλλον της χώρας μας. Δεν πρέπει να δεχτεί εκβιασμούς και να κάνει σκόντο στην του περιβάλλοντος. Το περιβάλλον έχει να προσφέρει πολύ περισσότερα στην οικονομία της χώρας μας, από τη ρύπανση και καταστροφή του περιβάλλοντος και της οικονομίας της Χαλκιδικής από την «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ».

Το καλεί την Ελληνική Κυβέρνηση να μην υποχωρήσει στα τελεσίγραφα και τους εκβιασμούς της «ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΧΡΥΣΟΣ». Η χώρα μας δεν είναι μπανανία. Πρέπει να τηρείται το σύνταγμα και οι νόμοι. Η του περιβάλλοντος πρέπει να είναι αδιαπραγμάτευτη.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση