Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα
Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα

Παγκόσμια Διάσκεψη του ΟΗΕ για το Κλίμα

Ξεκάθαρο μήνυμα των λαών, πίεση για ριζικές αλλαγές στην αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής

Σήμερα ξεκίνησαν στο οι εργασίες της Παγκόσμιας Διάσκεψης του για το (COP 21). Χθες, σε όλο τον κόσμο, εκατομμύρια άνθρωποι διαδήλωσαν προκειμένου να πιέσουν τους ηγέτες που συμμετέχουν στην κρίσιμη συνδιάσκεψη, να σεβαστούν το του πλανήτη και των γενιών που θα τον κατοικήσουν στο .

Η νέα συν-εκπρόσωπος τύπου των Οικολόγων Πράσινων, , δήλωσε σχετικά: «Η χθεσινή πορεία για το ήταν από τις μαζικότερες πορείες που έχουν γίνει για περιβαλλοντικό θέμα τα τελευταία χρόνια. Αυτό δείχνει πως ο λαός μας έχει την ωριμότητα και την ετοιμότητα για αλλαγές σε ό,τι αφορά το περιβάλλον.

Πιστεύουμε πως δόθηκε ένα ξεκάθαρο μήνυμα στην , ότι η κοινωνία θέλει να παρθούν οι αποφάσεις και τα μέτρα για τη μετρίαση της κλιματικής αλλαγής. Η τωρινή ενεργειακή βρίσκεται στην ακριβώς αντίθετη κατεύθυνση. Η στροφή της ενεργειακής πολιτικής, εκτός από το περιβαλλοντικό όφελος, γνωρίζουμε καλά ότι μπορεί να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, να φέρει , να κινήσει την αλλά και να βοηθήσει στη γεωπολιτική μας σταθερότητα».

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Ο ύπατος αρμοστής του ΟΗΕ για τους πρόσφυγες στην Ελλάδα στην Περιφέρεια Θεσσαλίας - https://t.co/HKjdqTX0sp… -

  • Θερινά δρομολόγια του Αστικού ΚΤΕΛ Βόλου #ΑστικέςΣυγκοινωνίεςΒόλου - https://t.co/K27VDcMyfX -

  • «Σχεδιάζοντας με τα παιδιά το μέλλον για την ισότητα των φύλων» - https://t.co/0KD8zMzMo9… -

"Αλιεύοντας" την είδηση