Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Ο Πρόεδρος Γιούνκερ δεσμεύτηκε για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής
Ο Πρόεδρος Γιούνκερ δεσμεύτηκε για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

Ο Πρόεδρος Γιούνκερ δεσμεύτηκε για την καταπολέμηση της κλιματικής αλλαγής

Ο Πρόεδρος Γιούνκερ βρίσκεται στην Οσάκα της Ιαπωνίας, για να συμμετάσχει στη σύνοδο κορυφής της G20 το προσεχές διήμερο.
Κατά τη διάρκεια κοινής συνέντευξης Τύπου με τον Πρόεδρο Τουσκ, ενόψει της εν λόγω συνόδου κορυφής, σήμερα το πρωί, ο Πρόεδρος Γιούνκερ επανέλαβε τη δέσμευση της Ευρωπαϊκής Ένωσης να πρωτοστατήσει στον αγώνα κατά της κλιματικής αλλαγής: «Δεν υπάρχει τίποτε σημαντικότερο από ό,τι αφορά την . Η θα συνεχίσει να πρωτοστατεί, όπως συνέβη και στο το 2015. Έχουμε φιλόδοξους στόχους μέχρι το 2030 σχετικά με τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και με την ενεργειακή απόδοση, και πρέπει να εστιάσουμε στην υλοποίησή τους. Ωστόσο, η δεν θα σταματήσει το 2030 και υπάρχει ισχυρή και σημαντική πλειοψηφία κρατών μελών της Ένωσης που υποστηρίζουν την στρατηγική κλιματικής ουδετερότητας της Επιτροπής για το 2050. Πιστεύω ότι αυτός είναι ο που πρέπει να ακολουθήσουμε στο — είναι καλός για τον πλανήτη και είναι καλός για τις
Στη σύνοδο κορυφής της G20 στην Οσάκα, ο Πρόεδρος δήλωσε επίσης: «Το μήνυμά μας προς τον κόσμο είναι σαφές και απλό: Η έχει δεσμευτεί να στηρίζει — και, κατά περίπτωση, να επικαιροποιεί — το παγκόσμιο σύστημα που βασίζεται σε . Και είμαστε έτοιμοι να συνεργαστούμε με τους για να το επιτύχουμε.»
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Αντικατάσταση παλαιών υδρομετρητών με νέα «έξυπνα υδρόμετρα» στον Δήμο Ρήγα Φεραίου - https://t.co/91ijCbd0RW… -

  • Εκπαιδευτικό πρόγραμμα «#Αγγλικά στο #Νηπιαγωγείο: Προς μια Πολυγλωσσική Εκπαίδευση» - https://t.co/7re6IZCmGM… -

  • Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το 2ο τουρνουά βόλεϊ γυναικών του ΑΣ Ολυμπιακός Βόλου 1937 - https://t.co/05RmD4w1fr… -

"Αλιεύοντας" την είδηση