Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Η καταστροφή του πράσινου στο Βόλο
Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Η καταστροφή του πράσινου στο Βόλο

Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία: Η καταστροφή του πράσινου στο Βόλο

“Με νοησίες πάντησε ο Δήμος Βόλου στην καταγγελία της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας για το πογκρόμ που έχει εξαπολύσει η υπηρεσία πρασίνου κατά των δέντρων της πόλης. Για παράδειγμα ότι ήμασταν «συνεταίροι στην εξουσία» με τον κ. Σκοτινιώτη. Τέτοιες ανοησίες προδίδουν ένδεια επιχειρημάτων, για μια τακτική ξεκληρίσματος του πρασίνου της πόλης, για την οποία η γίνεται δέκτης πολλών καταγγελιών από , εδώ και πολύ καιρό. Άκου συνεταίρος στην εξουσία η ”.

Τα παραπάνω τονίζει η και προσθέτει: “Το συμπέρασμα είναι ότι οι άνθρωποι αυτοί μισούν τα και το πράσινο και για το λόγο αυτό συμπεριφέρονται κατά τρόπο σαδιστικό και ανοίκειο προς αυτά. Όποιος πολίτης αμφιβάλει μπορεί να δει πώς έχουν κλαδευτεί τα στον Κραυσίνδωνα, τα οποία είναι πετσοκομμένα ή μονόπαντα κλαδεμένα, με κίνδυνο να πέσουν στο ποτάμι, διαμαρτυρόμενα για την «περιποίηση» της υπηρεσίας πρασίνου. Ή τα δέντρα έξω από το 12ο Δημοτικό σχολείο (βλ. φωτογραφία) για την εικόνα των οποίων μπορεί να είναι περήφανοι οι επιστήμονες της υπηρεσίας πρασίνου, αλλά όχι οι που τα βλέπουν.

Όσο για μας προτιμούμε το «σόου» για να σώσουμε τα δέντρα, παρά το «δημόσιο έργο», κατά την κυρία Καλογήρου, το οποίο προφανώς σημαίνει την του πρασίνου της πόλης. Μιας πόλης με έντονα προβλήματα ατμοσφαιρικής ρύπανσης.

Αλλά πού τα λέμε αυτά; Οι άνθρωποι είναι αλλού!”

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση