Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ αποκαλύφθηκε:«Η ΑΓΕΤ δεν ρυπαίνει και η μονάδα SRF θα γίνει»
Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ αποκαλύφθηκε:«Η ΑΓΕΤ δεν ρυπαίνει και η μονάδα SRF θα γίνει»

Η επίσημη θέση του ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ αποκαλύφθηκε:«Η ΑΓΕΤ δεν ρυπαίνει και η μονάδα SRF θα γίνει»

Δεν πέσαμε από τα σύννεφα ακούγοντας το συντονιστή της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ  Κώστα Βογιατζή στην απογευματινή εκπομπή του Θεσσαλία TV να λέει απροκάλυπτα ότι ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας συντάσσεται απόλυτα με τον Αν. υπουργό Περιβάλλοντος  Σωκράτη Φάμελλο.

Παράλληλα υποστήριξε ότι η ΑΓΕΤ-Lafarge δεν ρυπαίνει, όπως έδειξε ο Δημόκριτος, και οι διαδικασίες για τη μονάδα SRF θα ακολουθηθούν όπως έχει αποφασισθεί. Επιτέλους, λοιπόν, κάποιο στέλεχος του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ το παραδέχτηκε δημοσίως!

Έπρεπε να γίνει η προχθεσινή παρέμβαση της Επιτροπής Αγώνα στην εκδήλωσή τους για να αποκαλυφθεί η πλήρης ταύτιση των τοπικών στελεχών με την κεντρική γραμμή του κυβερνώντος κόμματος; Γιατί άραγε τόσο καιρό υποκρίνονται ότι είναι αντίθετοι στο εργοστάσιο SRF;

Οι βουλευτές τους γιατί συμμετείχαν στο συλλαλητήριο της 5ης Μαΐου;

Γιατί υποκρίνονταν προχθές στην εκδήλωση μαινόμενοι κατά των μελών της Επιτροπής Αγώνα ότι εμείς «δουλεύουμε για τον Μπέο»;

Αποκαλύφθηκε ποιος δουλεύει για τον Μπέο και για τον κάθε Μπέο που δρομολογεί την καύση στην πόλη του και αυτός είναι ο ΣΥΡΙΖΑ και τα τοπικά στελέχη του.

Οι δημοτικοί σύμβουλοί τους άραγε τι θέση θα πάρουν τώρα;

Και να επισημάνουμε ότι σαν καλός συντονιστής ξεκίνησε και συντόνισε θαυμάσια την προχθεσινή επίθεση στην Επιτροπή Πολιτών, όταν πρώτος μας χαρακτήρισε χούντα και φασίστες που θυμίζουν εποχές Λαμπράκη και συνέχισε από μικροφώνου πάντα να δημιουργεί κλίμα εναντίον μας.

Γι΄ αυτό όταν του ζητήθηκε στη σημερινή εκπομπή να καταδικάσει τη σφαλιάρα που δέχτηκε μέλος της Επιτροπής Πολιτών από την «κυρία» Δουμπιώτη (μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπεύθυνη της Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης Μαγνησίας) ξεκίνησε να σφυρίζει αδιάφορα.

Το σφύριγμα συνεχίστηκε όταν επίσης του ζητήθηκε να καταδικάσει τη βία που ασκήθηκε σε πολίτη από τους συνταξιούχους της ΑΓΕΤ και μέλη του ΣΥΡΙΖΑ «κυρίους» Παπαϊωάννου και Ευσταθίου».

Τουλάχιστον μία δημόσια συγγνώμη για την άσκηση βίας και τις ύβρεις την οφείλει.

Πλέον οι πολίτες θα πρέπει να αντιληφθούν ότι οι κυβερνώντες μας δουλεύουν ψιλό γαζί.

Κυβέρνηση, Δημοτική Αρχή Βόλου και τοπικοί κυβερνητικοί βουλευτές είναι ένα κοινό μέτωπο. Και μην θεωρήσουμε ότι η επίσημη θέση της Νέας Δημοκρατίας και του τοπικού της βουλευτή είναι διαφορετική. Στο ίδιο μέτωπο ανήκουν.

Ο μόνος που καταγγέλλει ευθαρσώς την καύση σκουπιδιών είναι ο βουλευτής του ΚΚΕ Κώστας Στεργίου.

Αυτό το μαύρο μέτωπο έχει αποφασίσει να βγάλει λάδι την τσιμεντοβιομηχανία και να μας ποτίσουν και φουράνια.

Γι' αυτό το λόγο τον Ιούνιο κλήθηκε ο Δημόκριτος σε προειδοποιημένο έλεγχο, που όλοι γνωρίζαμε ότι δεν θα αποδειχθεί κάτι.

Οι επικίνδυνες ουσίες μπορούν να ανιχνευτούν μόνο μέσω συστήματος συνεχούς δειγματοληψίας, το οποίο θα ελέγχεται από φορέα και θα είναι πιστοποιημένο.

Η λύση στο πρόβλημα βρίσκεται στη συνείδηση του κάθε πολίτη αυτής της πόλης. Θα ανεχθούμε να καίγονται πλαστικά και να μυρίζει όλη η πόλη;

Στις 13 Φεβρουαρίου 2019 καλούμε τον κόσμο να πει ΟΧΙ.

Όλοι μαζί οι πολίτες με τις οικογένειές τους και τα παιδιά τους θα κατεβούμε στο δρόμο και θα βροντοφωνάξουμε:

ΟΧΙ στην καύση σκουπιδιών από την ΑΓΕΤ

ΟΧΙ στο εργοστάσιο SRF

ΝΑΙ στη ζωή

Ελπίζουμε τότε τα συνεταιράκια, και , να μην ξαναβγάλουν υποκριτικό κάλεσμα συμμετοχής στο συλλαλητήριο.

Το μεγάλο στοίχημα
Ο δήμαρχος κ. αμφισβήτησε στη μεσημεριανή εκπομπή του ASTRA TV ότι η Επιτροπή έκανε αληθινές μετρήσεις και υποστήριξε ότι τα βμε από το μυαλό μας.
Η ΜΕΓΑΛΗ ΠΡΟΚΛΗΣΗ.

Μετά από τηλεφωνική μας παρέμβασή τον προκαλέσαμε στο εξής: Αύριο 09:00 σε όλα τα ΜΜΕ θα σταλούν από την Επιτροπή τα στοιχεία και οι αποδείξεις από το διαπιστευμένο εργαστήριο του Καναδά και τα αποτελέσματα των μετρήσεων.
Παράλληλα ο ίδιος να στείλει στην Επιτροπή ή στη το δικόγραφο από τις 3-52018 που ζητάει 500.000 με από την ΑΓΕΤ.

Η τιμιότητα και οι ψεύτες θα φανούν αύριο το πρωί 09:05.

Η Νεολαία της ΛΑΕ Μαγνησίας

Η Νεολαία της ΛΑΕ Μαγνησίας διοργανώνει εκδήλωση-ενημέρωση σχετικά με τους κινδύνους της καύσης σκουπιδιών και της δημιουργίας εργοστασίου παρς RDF/SRF στη πόλη του Βόλου, όπως επίσης και με τους κινδύνους που θα επέλθουν σε περίπτωση ιδιωτικοποίησης της ΔΕΥΑΜΒ.

Όλους αυτούς τους κίνδυνους τους επωμίζονται οι πολίτες του Βόλου με την ευλογία της δημοτικής αρχής και της ς, που δίνει λευκή επιταγή στους ιδιώτες που θέλουν να μεγιστοποιήσουν τα κέρδη τους πάνω στην υγεία των συμπολιτών μας. Έτσι, μιλώντας για κέρδη και ζημιές, ο επιχειρηματικός τους κίνδυνος μετατρέπεται αισχρώς σε κίνδυνο για την υγεία μας και την υγεία των παιδιών μας.

Γι' αυτό λοιπόν, καλούμε όλους τους πολίτες του Βόλου το Σάββατο 1/12/2018 και ώρα 18:00 στην αίθουσα Μ του Θόλου του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας να ενημερωθούν και να συμμετέχουν σε συζήτηση με επιστήμονες και μέλη των κινημάτων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση