Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Επίσκεψη στην Ελλάδα του επιτρόπου Miguel Arias CAÑETE
Επίσκεψη στην Ελλάδα του επιτρόπου Miguel Arias CAÑETE

Επίσκεψη στην Ελλάδα του επιτρόπου Miguel Arias CAÑETE

Ο Miguel Arias Cañete, αρμόδιος για τη για το Κλίμα και την Ενέργεια, πρόκειται να επισκεφθεί την στις 22 Σεπτεμβρίου 2017.

 Συγκεκριμένα, ο επίτροπος Κανιέτε θα βρεθεί στα Χανιά όπου θα εκφωνήσει στο Εναρκτήριο Φόρουμ της πρωτοβουλίας “Καθαρή Ενέργεια για όλα τα Ευρωπαϊκά Νησιά”, το οποίο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 Με αφορμή την επίσκεψη στην του επιτρόπου Cañete, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Πάνος Καρβούνης δήλωσε: “Η επίσκεψη του επιτρόπου Κανιέτε στη χ μας αποτελεί εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχε δώσει στις αρχές τους έτους να ξεκινήσει αυτή η τόσο σημαντική πρωτοβουλία εδώ, στην Ελλάδα. Ο τομέας της ενέργειας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάκαμψη της χς λόγω της γεωστρατηγικής της θέσης, που την αναδεικνύει σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο, και του πλούτου που διαθέτει – τόσο σε συμβατικές όσο και σε εναλλακτικές, “πράσινες” μορφές ενέργειας. Η επιτάχυνση δε της μετάβασης προς την καθαρή ενέργεια στα μπορεί να εξασφαλίσει ασφαλή και οικονομικά προσιτή ενέργεια για τους κατοίκους τους αλλά και να δημιουργήσει νέες , τις οποίες τόσο χρειάζεται η χώρα μας”.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση