Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Επίσκεψη στην Ελλάδα του επιτρόπου Miguel Arias CAÑETE
Επίσκεψη στην Ελλάδα του επιτρόπου Miguel Arias CAÑETE

Επίσκεψη στην Ελλάδα του επιτρόπου Miguel Arias CAÑETE

Ο επίτροπος Miguel Arias Cañete, αρμόδιος για τη Δράση για το Κλίμα και την Ενέργεια, πρόκειται να επισκεφθεί την Κρήτη στις 22 Σεπτεμβρίου 2017.

 Συγκεκριμένα, ο επίτροπος Κανιέτε θα βρεθεί στα Χανιά όπου θα εκφωνήσει ομιλία στο Εναρκτήριο Φόρουμ της πρωτοβουλίας “Καθαρή Ενέργεια για όλα τα Ευρωπαϊκά Νησιά”, το οποίο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 Με αφορμή την επίσκεψη στην του επιτρόπου Cañete, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Ελλάδα Πάνος Καρβούνης δήλωσε: “Η επίσκεψη του επιτρόπου Κανιέτε στη χώρα μας αποτελεί εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχε δώσει στις αρχές τους έτους να ξεκινήσει αυτή η τόσο σημαντική πρωτοβουλία εδώ, στην Ελλάδα. Ο τομέας της ενέργειας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην της χώρας λόγω της γεωστρατηγικής της θέσης, που την αναδεικνύει σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο, και του πλούτου που διαθέτει – τόσο σε συμβατικές όσο και σε εναλλακτικές, “πράσινες” μορφές ενέργειας. Η επιτάχυνση δε της μετάβασης προς την καθαρή ενέργεια στα νησιά μπορεί να εξασφαλίσει ασφαλή και οικονομικά προσιτή ενέργεια για τους κατοίκους τους αλλά και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, τις οποίες τόσο χρειάζεται η χώρα μας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση