Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Επίσκεψη στην Ελλάδα του επιτρόπου Miguel Arias CAÑETE
Επίσκεψη στην Ελλάδα του επιτρόπου Miguel Arias CAÑETE

Επίσκεψη στην Ελλάδα του επιτρόπου Miguel Arias CAÑETE

Ο επίτροπος Miguel Arias Cañete, αρμόδιος για τη για το Κλίμα και την Ενέργεια, πρόκειται να επισκεφθεί την Κρήτη στις 22 Σεπτεμβρίου .

 Συγκεκριμένα, ο επίτροπος Κανιέτε θα βρεθεί στα Χανιά όπου θα εκφωνήσει στο Εναρκτήριο Φόρουμ της πρωτοβουλίας “Καθαρή Ενέργεια για όλα τα Ευρωπαϊκά Νησιά”, το οποίο διοργανώνεται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

 Με αφορμή την στην Αθήνα του επιτρόπου Cañete, ο επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Πάνος Καρβούνης δήλωσε: “Η του επιτρόπου Κανιέτε στη χώρα μας αποτελεί εκπλήρωση της υπόσχεσης που είχε δώσει στις αρχές τους έτους να ξεκινήσει αυτή η τόσο σημαντική πρωτοβουλία εδώ, στην . Ο τομέας της ενέργειας μπορεί να παίξει καθοριστικό ρόλο στην ανάκαμψη της χώρας λόγω της γεωστρατηγικής της θέσης, που την αναδεικνύει σε σημαντικό ενεργειακό κόμβο, και του πλούτου που διαθέτει – τόσο σε συμβατικές όσο και σε εναλλακτικές, “πράσινες” μορφές ενέργειας. Η επιτάχυνση δε της μετάβασης προς την καθαρή ενέργεια στα νησιά μπορεί να εξασφαλίσει ασφαλή και οικονομικά προσιτή ενέργεια για τους κατοίκους τους αλλά και να δημιουργήσει νέες θέσεις εργασίας, τις οποίες τόσο χρειάζεται η χώρα μας”.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διαγωνισμός ερασιτεχνικής φωτογραφίας άγριας ζωής της λίμνης Κάρλα - https://t.co/qX88hpeVpO… -

  • Ολοκληρώθηκαν οι εργασίες βελτίωσης του δρόμου Ευξεινούπολη –Νεοχωράκι –Νεράιδα –Ανθότοπος - https://t.co/TuC5GOUtNO -

  • Ο 20ός Ρήγειος δρόμος στις επετειακές εκδηλώσεις του 2021 #Ρήγειοςδρόμος - https://t.co/CZk30R3B2V -

"Αλιεύοντας" την είδηση