Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Υποχρέωση υποβολής Ετήσιας Έκθεσης Παραγωγών Αποβλήτων
Υποχρέωση υποβολής Ετήσιας Έκθεσης Παραγωγών Αποβλήτων

Υποχρέωση υποβολής Ετήσιας Έκθεσης Παραγωγών Αποβλήτων

Υποχρέωση υποβολής της Ετήσιας Έκθεσης Παραγωγών Αποβλήτων (Π.Α.) έχουν οι Περιβαλλοντικά Αδειοδοτημένες δραστηριότητες, οι οποίες είναι , κάτοχοι και φορείς διαχείρισης (επικίνδυνων και μη) αποβλήτων.

Το προς συμπλήρωση έντυπο της Ε.Ε.Π.Α. μπορούν να προμηθεύονται από τον σύνδεσμοhttp://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=pFwgjCm3QSI%3D&tabid=438&language=el-GR, ενώ ο σχετικός οδηγός για την ορθή του συμπλήρωση είναι διαθέσιμος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠΕΚΑ: (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ  ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ  Εγκύκλιοι – Έντυπα).

Η υποβολή της Π.Α. πρέπει να γίνει έως το τέλος Φεβρουαρίου του 2016 με τα στοιχεία που αφορούν το έτος 2015 και πρέπει να αποσταλεί σε ένα αντίγραφο:

• Στο Υ, στο Τμήμα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Ταχ. Δ/νση: Πατησίων 147, Τ.Κ. 11251,

• Στην Υπηρεσία που χορήγησε την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων και

• Στην Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας & Σποράδων, στη Ταχ. Δ/νση: Ιωλκού & Αναλήψεως, Διοικητήριο, 38001 Βόλο, προκειμένου να ενημερωθεί ο φάκελος της δραστηριότητας.

ια πληροφορίες για τη συμπλήρωση του εντύπου και οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, οι υπόχρεοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Χορήγησης Αδειών Ανάπτυξης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας και Σποράδων στα τηλέφωνα 2421352528 & 2421352504 .

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση