Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Υποχρέωση υποβολής Ετήσιας Έκθεσης Παραγωγών Αποβλήτων
Υποχρέωση υποβολής Ετήσιας Έκθεσης Παραγωγών Αποβλήτων

Υποχρέωση υποβολής Ετήσιας Έκθεσης Παραγωγών Αποβλήτων

Υποχρέωση υποβολής της Ετήσιας Έκθεσης Παραγωγών Αποβλήτων (Ε.Ε.Π.Α.) έχουν οι Περιβαλλοντικά Αδειοδοτημένες δραστηριότητες, οι οποίες είναι , κάτοχοι και διαχείρισης (επικίνδυνων και μη) αποβλήτων.

Το προς συμπλήρωση έντυπο της Ε.Ε.Π.Α. μπορούν να προμηθεύονται από τον σύνδεσμοhttp://www.ypeka.gr/LinkClick.aspx?fileticket=pFwgjCm3QSI%3D&tabid=438&language=el-GR, ενώ ο σχετικός για την ορθή του συμπλήρωση είναι διαθέσιμος στην ηλεκτρονική διεύθυνση του ΥΠΕΚΑ: (ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ  ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ  ΜΗ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ ΑΠΟΒΛΗΤΑ  Εγκύκλιοι – Έντυπα).

Η υποβολή της Ε.Ε.Π.Α. πρέπει να γίνει έως το τέλος Φεβρουαρίου του με τα στοιχεία που αφορούν το έτος 2015 και πρέπει να αποσταλεί σε ένα αντίγραφο:

• Στο ΥΠΕΚΑ, στο Τμήμα Διαχείρισης Στερεών Αποβλήτων στην Ταχ. Δ/νση: Πατησίων 147, Τ.Κ. 11251,

• Στην Υπηρεσία που χορήγησε την Απόφαση Έγκρισης Περιβαλλοντικών όρων και

• Στην Δ/νση Ανάπτυξης της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας & Σποράδων, στη Ταχ. Δ/νση: & Αναλήψεως, Διοικητήριο, 38001 Βόλο, προκειμένου να ενημερωθεί ο φάκελος της δραστηριότητας.

Για πληροφορίες για τη συμπλήρωση του εντύπου και οποιαδήποτε άλλη διευκρίνιση, οι υπόχρεοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Τμήμα Χορήγησης Αδειών Ανάπτυξης Ενέργειας & Φυσικών Πόρων της Περιφερειακής Ενότητας Μαγνησίας και Σποράδων στα τηλέφωνα 2421352528 & 2421352504 .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Χρ.Τριαντόπουλος: Συνεργασία με τον Αρχηγό ΓΕΕΘΑ για ζητήματα λιμενικών εγκαταστάσεων - https://t.co/wkJb0gS5x2… -

  • Τρία #μετάλλια η #Ελλάδα στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο #Ελλάδα #μετάλλια #ΟλυμπιακοίΑγώνεςΤόκιο - https://t.co/Lsmq1k8EAu -

  • Στο εργοτάξιο του Δημοτικού Θεάτρου Βόλου ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας #ΔημοτικόΘέατροΒόλου - https://t.co/oXFC0E1cpc -

"Αλιεύοντας" την είδηση