Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας
Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας

Ανοιχτή εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας και της ς ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στα γραφεία της οργάνωσης ( Γαζή 216 και Βλαχάβα, με ώρα έναρξης 18.45).

Στην εκδήλωση θα παραστούν όλα τα μέλη της νεοεκλεγείσης Επταμελούς Γραμματείας του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΟΙΚΟ) και συγκεκριμένα οι: Ν. Ασλάνογλου (Βέροια), Αθ. Θεοδωρόπουλος (), Γ. Καλλιαμπέτσος (), Παν. Κατσουλάκος (Μακρακώμη), Γ. Παλαμάρης (Κορινθία) και Μαίρη Χουλιέρη ().

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης προβλέπει την προβολή βίντεο με τη δράση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας , που ήταν πλούσια όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στη Μαγνησία αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα προβληθούν επίσης πολύ ενδιαφέροντα βίντεο για τις επιπτώσεις που έχουν τα πλαστικά στη θαλάσσια ζωή.

Ανάλυση του προβλήματος θα γίνει από την επίκουρη του Πανεπιστημίου Αθηνών  Εύη Νομικού. Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

Η ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι η μοναδική οικο εφημερίδα με πανελλαδική κυκλοφορία. Στηρίζεται στην εθελοντική συνεισφορά όλων των συντελεστών της έκδοσης. Η θεματολογία της αναφέρεται σε Ελληνικά και διεθνή οικολογικά θέματα, σε θέματα που αφορούν στη φύση και την , χωρίς να αρνείται πολιτικά σχόλια με τον ευρύ τους χαρακτήρα.

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας καλεί όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση