Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας
Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας

Εκδήλωση για τα 20 χρόνια της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας

Ανοιχτή για τα 20 χρόνια της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας και της εφημερίδας ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στα γραφεία της οργάνωσης ( Γαζή 216 και Βλαχάβα, με ώρα έναρξης 18.45).

Στην θα παραστούν όλα τα μέλη της νεοεκλεγείσης Επταμελούς Γραμματείας του Πανελληνίου Δικτύου Οικολογικών Οργανώσεων (ΠΑΝΔΟΙΚΟ) και συγκεκριμένα οι: Ν. Ασλάνογλου (Βέροια), Αθ. Θεοδωρόπουλος (Πάτρα), Γ. Καλλιαμπέτσος (Αθήνα), Παν. Κατσουλάκος (Μακρακώμη), Γ. Παλαμάρης (Κορινθία) και Μαίρη Χουλιέρη (Χαλκίδα).

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης προβλέπει την προβολή βίντεο με τη δράση της Περιβαλλοντικής Πρωτοβουλίας Μαγνησίας, που ήταν πλούσια όλα αυτά τα χρόνια, όχι μόνο στη αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα. Θα προβληθούν επίσης πολύ ενδιαφέροντα βίντεο για τις επιπτώσεις που έχουν τα πλαστικά στη θαλάσσια ζωή.

Ανάλυση του προβλήματος θα γίνει από την επίκουρη καθηγήτρια του Πανεπιστημίου Αθηνών  Εύη Νομικού. Θα ακολουθήσει μουσική εκδήλωση.

Η ΟΙΚΟ-ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ είναι η μοναδική οικολογική με πανελλαδική κυκλοφορία. Στηρίζεται στην εθελοντική συνεισφορά όλων των συντελεστών της έκδοσης. Η θεματολογία της αναφέρεται σε Ελληνικά και διεθνή οικολογικά θέματα, σε θέματα που αφορούν στη φύση και την πανίδα, χωρίς να αρνείται πολιτικά σχόλια με τον ευρύ τους χαρακτήρα.

Η καλεί όλους τους πολίτες να παρακολουθήσουν την ενδιαφέρουσα αυτή εκδήλωση.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση