Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Δύο έπαινοι και δύο καταδίκες από την ΠΠΜ
Δύο έπαινοι και δύο καταδίκες από την ΠΠΜ

Δύο έπαινοι και δύο καταδίκες από την ΠΠΜ

Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία εκφράζει έπαινο για δύο Δημοτικές Αρχές της και καταδίκες  για άλλες δύο.

Επαινεί τη Δημοτική Αρχή Σκιάθου και τον δήμαρχο Θοδωρή Τζούμα για τον αγώνα που δίνει για να κατοχυρώσει τα συμφέροντα του Δήμου σε καταπατημένη από επιχειρηματικά συμφέροντα δημοτική έκταση στην περιοχή των Κουκουναριών και να καταδικαστεί η παράνομη αποψίλωση δέντρων στην ίδια περιοχή.

Επαινεί επίσης  τη Δημοτική Αρχή Νοτίου Πηλίου και τον δήμαρχο Μιχάλη Μιτζικό για την προσπάθεια που κάνει για να απελευθερώσουν δρόμους που δίνουν διέξοδο στη στην περιοχή της Μπούφας, οι οποίοι έχουν περιφραχθεί.

Καταδικάζει  τη Δημοτική Αρχή Ζαγοράς-Μουρεσίου και τον δήμαρχο Πατή Κουτσάφτη για την αδικαιολόγητη κοπή υγειών πλατάνων στην περιοχή του Δήμου τους.

Καταδικάζει τέλος  τη Δημοτική Αρχή Βόλου και τον δήμαρχο Αχ.  Μπέο για την επιμονή τους να καταστρέψουν το γραμμικό που έχει κατασκευαστεί στην οδό Καραμπατζάκη του Κραυσίνδωνα, με πρόγραμμα life. Φαίνεται πως δεν διδάχθηκαν τίποτε από την πανδημία που ταλαιπώρησε τους   του Βόλου, όχι μόνο από τον εγκλεισμό, αλλά και από την έλλειψη ελεύθερων χώρων της πόλης.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Εμβολιασμός: Άνοιξε η πλατφόρμα για τους 18-24 ετών #εμβολιασμόςCovid - https://t.co/mxYkWnwdmq -

  • Παρουσιάζεται το βιβλίο «#Βασιλική» της Λεμονιάς Μουλά #Βασιλική - https://t.co/kBgYuiE1qn -

  • Εκτελούσε παράνομα #εργασίες σε εξωτερικό λουτρό  #εργασίες - https://t.co/RckgBgYdkI -

"Αλιεύοντας" την είδηση