Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Δωροθέα Κολυνδρίνη: Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ
Δωροθέα Κολυνδρίνη: Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ

Δωροθέα Κολυνδρίνη: Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ

Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την , σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη ς –Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία διευκρίνισε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο γνωμοδότησε τον Ιούλιο του 2013 υπέρ της χρήσης εναλλακτικών μορφών ς και όχι υπέρ της χρήσης RDF και ουδέποτε ήταν καταγεγραμμένη στη γνωμοδότηση η χρήση των συγκεκριμένων υλικών.

Η ίδια τόνισε πως το περιφερειακό συμβούλιο γνωμοδότησε και δεν υπάρχει δεσμευτική απόφαση, ενώ πάρα πολλές φορές που το συμβούλιο γνωμοδότησε ή αρνητικά το Υπουργείο πήρε αντίθετη απόφαση.

«Στην προκειμένη περίπτωση το Υπουργείο είναι αρμόδιο για την έκδοση περιβαλλοντικών όρων. Ως εκ τούτου η θέση της περιφέρειας ς είναι αντίθετη με τη χρήση του συγκεκριμένου υλικού. Κάνουμε τακτικούς ελέγχους στις βιομηχανίες και φροντίζουμε η λειτουργίας του να είναι σύμφωνη με τους περιβαλλοντικούς όρους που τις διέπουν γιατί στόχος μας είναι η δια του τος που το θεωρούμε σπίτι μας και δεν πρόκειται να κάνουμε σε καμμία περίπτωση και για κανέναν λόγο ανέφερε χαρακτηριστικά η ς-Β. Σποράδων.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση