Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Δωροθέα Κολυνδρίνη: Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ
Δωροθέα Κολυνδρίνη: Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ

Δωροθέα Κολυνδρίνη: Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ

Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη Μαγνησίας –Β. Σποράδων Δωροθέα Κολυνδρίνη, η οποία διευκρίνισε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο γνωμοδότησε τον Ιούλιο του 2013 υπέρ της χρήσης εναλλακτικών μορφών ενέργειας και όχι υπέρ της χρήσης RDF και ουδέποτε ήταν καταγεγραμμένη στη γνωμοδότηση η χρήση των συγκεκριμένων υλικών.

Η ίδια τόνισε πως το περιφερειακό συμβούλιο γνωμοδότησε και δεν υπάρχει δεσμευτική απόφαση, ενώ πάρα πολλές φορές που το συμβούλιο γνωμοδότησε ή αρνητικά το Υπουργείο πήρε αντίθετη απόφαση.

«Στην προκειμένη περίπτωση το Υπουργείο είναι αρμόδιο για την έκδοση περιβαλλοντικών όρων. Ως εκ τούτου η θέση της περιφέρειας Θεσσαλίας είναι αντίθετη με τη χρήση του συγκεκριμένου υλικού. Κάνουμε τακτικούς ελέγχους στις και φροντίζουμε η λειτουργίας του να είναι σύμφωνη με τους περιβαλλοντικούς όρους που τις διέπουν γιατί στόχος μας είναι η διαφύλαξη του περιβάλλοντος που το θεωρούμε σπίτι μας και δεν πρόκειται να κάνουμε εκπτώσεις σε καμμία περίπτωση και για κανέναν λόγο ανέφερε χαρακτηριστικά η Μαγνησίας-Β. Σποράδων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση