Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Δωροθέα Κολυνδρίνη: Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ
Δωροθέα Κολυνδρίνη: Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ

Δωροθέα Κολυνδρίνη: Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης RDF από την ΑΓΕΤ

Το Υπουργείο είναι υπεύθυνο για την έκδοση άδειας χρήσης από την , σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη –Β. Σποράδων , η οποία διευκρίνισε ότι το Περιφερειακό Συμβούλιο γνωμοδότησε τον Ιούλιο του 2013 υπέρ της χρήσης εναλλακτικών μορφών ενέργειας και όχι υπέρ της χρήσης και ουδέποτε ήταν καταγεγραμμένη στη γνωμοδότηση η χρήση των συγκεκριμένων υλικών.

Η ίδια τόνισε πως το περιφερειακό συμβούλιο γνωμοδότησε και δεν υπάρχει δεσμευτική , ενώ πάρα πολλές φορές που το συμβούλιο γνωμοδότησε θετικά ή αρνητικά το Υπουργείο πήρε αντίθετη .

«Στην προκειμένη περίπτωση το Υπουργείο είναι αρμόδιο για την έκδοση περιβαλλοντικών όρων. Ως εκ τούτου η θέση της περιφέρειας Θεσσαλίας είναι αντίθετη με τη χρήση του συγκεκριμένου υλικού. Κάνουμε τακτικούς ελέγχους στις βιομηχανίες και φροντίζουμε η λειτουργίας του να είναι σύμφωνη με τους περιβαλλοντικούς όρους που τις διέπουν γιατί στόχος μας είναι η διαφύλαξη του περιβάλλοντος που το θεωρούμε σπίτι μας και δεν πρόκειται να κάνουμε σε καμμία περίπτωση και για κανέναν λόγο ανέφερε χαρακτηριστικά η -Β. Σποράδων.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Είκοσι έξι θετικά κρούσματα στα rapid test στη Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/SJSSao6dUy -

  • Υπό μερικό έλεγχο #φωτιά στη Χαλυβουργία  #φωτιά - https://t.co/JsI89fCvCp -

  • Τέσσερις στους δέκα ανεμβολίαστους θα νοσήσουν #εμβολιασμένο - https://t.co/KOkL9gp2AF -

"Αλιεύοντας" την είδηση