Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ » Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ η ΠΠΜ για τα επεισόδια στο Μεταξουργείο
Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ η  ΠΠΜ για τα επεισόδια στο Μεταξουργείο

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ η ΠΠΜ για τα επεισόδια στο Μεταξουργείο

“Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται για σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν και ιδιαίτερα όταν αυτά άπτονται της υγείας τους. Ακόμα και αν η διαμαρτυρία έχει και στοιχεία υπερβολής”. Αυτό επισημαίνει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία ς (ΠΠΜ) σχετικά με τα επεισόδια στην του ΣΥΡΙΖΑ, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο Μεταξουργείο.

Επίσης η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία ς δηλώνει τα εξής:

– Σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται ο προπηλακισμός τους και ακόμα περισσότερο η χειροδικία.

– Στη συγκεκριμένη περίπτωση η διαμαρτυρία αφορούσε το σοβαρό πρόβλημα της καύσης σκουπιδιών από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, για το οποίο σοβαρή ευθύνη έχει ο αν. Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σ. και επομένως και όλοι οι υπουργοί της ς, καθώς και οι τοπικοί βουλευτές και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.

– Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες προφανώς δεν πήγαν για να πάρουν το λόγο στην , αλλά να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους. Εξάλλου προηγούμενες αντίστοιχες τοποθετήσεις τους σε ανάλογες εκ, παρά τις υπο των Κυβερνητικών παραγόντων, ξεχάστηκαν με το τέλος της σχετικής εκδήλωσης. Ενώ ο καρκίνος στην πόλη του Βόλου έχει συνέχεια…

– Αν βάλουμε σε μια ζυγαριά μια εκδήλωση ενός κόμματος, ανοιχτής στους πολίτες και το σοβαρό πρόβλημα της υγείας των πολιτών, η ζυγαριά θα γείρει προς το δεύτερο.

– Οι χαρακτηρισμοί, που περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, όπως: ολιγομελής ομάδα, φαιδρή ομάδα και η παρομοίωση των πολιτών με τις παρακρατικές συμμορίες της δεξιάς και της ΕΚΟΦ, είναι ατυχείς και δείχνουν έλλειψη ψυχραιμίας.

– Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία καλεί το ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση να πάψουν να βλέπουν το , αλλά να δουν το δάσος, που είναι το πρόβλημα της υγείας των πολιτών, αλλιώς ο αγώνας των πολιτών του Βόλου θα συνεχιστεί.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση