Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ η ΠΠΜ για τα επεισόδια στο Μεταξουργείο
Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ η  ΠΠΜ για τα επεισόδια στο Μεταξουργείο

Αιχμές κατά του ΣΥΡΙΖΑ η ΠΠΜ για τα επεισόδια στο Μεταξουργείο

“Είναι αναφαίρετο δικαίωμα των πολιτών να διαμαρτύρονται για σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν και ιδιαίτερα όταν αυτά άπτονται της υγείας τους. Ακόμα και αν η διαμαρτυρία έχει και στοιχεία υπερβολής”. Αυτό επισημαίνει η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας (ΠΠΜ) σχετικά με τα επεισόδια στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ, τη Δευτέρα 26 Νοεμβρίου στο Μεταξουργείο.

Επίσης η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας δηλώνει τα εξής:

– Σε καμιά περίπτωση δεν επιτρέπεται ο προπηλακισμός τους και ακόμα περισσότερο η χειροδικία.

– Στη συγκεκριμένη περίπτωση η διαμαρτυρία αφορούσε το σοβαρό πρόβλημα της καύσης σκουπιδιών από το εργοστάσιο της ΑΓΕΤ, για το οποίο σοβαρή ευθύνη έχει ο αν. Υπουργός Περιβάλλοντος κ. Σ. Φάμελλος και επομένως και όλοι οι υπουργοί της κυβέρνησης, καθώς και οι τοπικοί βουλευτές και ο ίδιος ο ΣΥΡΙΖΑ.

– Οι διαμαρτυρόμενοι πολίτες προφανώς δεν πήγαν για να πάρουν το λόγο στην εκδήλωση, αλλά να εκφράσουν την έντονη διαμαρτυρία τους. Εξάλλου προηγούμενες αντίστοιχες τοποθετήσεις τους σε ανάλογες εκδηλώσεις, παρά τις υποσχέσεις των Κυβερνητικών παραγόντων, ξεχάστηκαν με το τέλος της σχετικής εκδήλωσης. Ενώ ο καρκίνος στην πόλη του Βόλου έχει συνέχεια…

– Αν βάλουμε σε μια ζυγαριά μια εκδήλωση ενός κόμματος, ανοιχτής στους πολίτες και το σοβαρό πρόβλημα της υγείας των πολιτών, η ζυγαριά θα γείρει προς το δεύτερο.

– Οι χαρακτηρισμοί, που περιλαμβάνονται στην ανακοίνωση της Ν.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, όπως: ολιγομελής ομάδα, φαιδρή ομάδα και η παρομοίωση των πολιτών με τις παρακρατικές συμμορίες της δεξιάς και της ΕΚΟΦ, είναι ατυχείς και δείχνουν έλλειψη ψυχραιμίας.

– Η Περιβαλλοντική Πρωτοβουλία Μαγνησίας καλεί το ΣΥΡΙΖΑ και την Κυβέρνηση να πάψουν να βλέπουν το δέντρο, αλλά να δουν το δάσος, που είναι το πρόβλημα της υγείας των πολιτών, αλλιώς ο αγώνας των πολιτών του Βόλου θα συνεχιστεί.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Μονόδρομος το χειρουργείο για την αντιμετώπιση του συνδρόμου Morton΄s του πέλματος - https://t.co/xFVFaKvFIU -

  • Αντιδράσεις αυτοκινητοβιομηχανιών για το νέο όριο ρύπων - https://t.co/ZtHYivO0Tk -

  • Έως τις 25 Σεπτεμβρίου οι αιτήσεις για το επίδομα των 534 ή 300 ευρώ - https://t.co/62MEdCkUr7 -

"Αλιεύοντας" την είδηση