Βρίσκεστε εδώ:  / ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ / Αποδεκτό το αίτημα εταιρείας, που εκτελεί εργασίες εγκατάστασης και λειτουργίας πιλοτικού προγράμματος κομποστοποίησης
Αποδεκτό το αίτημα εταιρείας, που εκτελεί εργασίες εγκατάστασης και λειτουργίας πιλοτικού προγράμματος κομποστοποίησης

Αποδεκτό το αίτημα εταιρείας, που εκτελεί εργασίες εγκατάστασης και λειτουργίας πιλοτικού προγράμματος κομποστοποίησης

Η απόφαση της Ε.Ε. του που κάνει αποδεκτό το αίτημα της εταιρείας, η οποία εκτελεί τις εγκατάστασης και λειτουργίας του πιλοτικού προγράμματος κομποστοποίησης, για την σύνδεση της υπό υποδομής περαιτέρω επεξεργασίας παραγόμενου κομπόστ και υπολειμμάτων απορριμμάτων, με τα δίκτυα παροχής νερού και ηλεκτρικής ενέργειας του ΧΥΤΑ, αναρτήθηκε σήμερα στη “”.

Σύμφωνα με το σκεπτικό, η σύνδεση της μονάδας με τα δίκτυα παροχής νερού και ηλεκτρικής ενέργειας του ΧΥΤΑ, είναι απόλυτα απαραίτητη για την λειτουργία της από την ανάδοχο, που έχει αποφασιστεί με προηγούμενη απόφαση.

Στην απόφαση αναφέρεται ότι η καταμέτρηση της κατανάλωσης νερού και ηλεκτρικού ρεύματος που θα πραγματοποιεί η ανάδοχος, θα γίνεται μέσω της τοποθέτησης αντίστοιχων μετρητών («ρολογιών») από τους παρόχους αυτών (Δ.Ε.Υ.Α.Μ.Β., ΔΕΗ), ενώ η δαπάνη κατανάλωσης νερού και ηλεκτρικού ρεύματος που θα πραγματοποιεί η εταιρεία, καταμετρούμενη σύμφωνα με τα προεκτεθέντα, θα επιβαρύνει την ίδια, η οποία οφείλει να καταβάλει τα αντίστοιχα ποσά στον ΣΥ.ΔΙ.Σ.Α., έγκαιρα, ώστε να υπάρχει εμπρόθεσμη εξόφληση των οικείων λογαριασμών.

Τέλος, τυχόν της σχετικής υποχρέωσης της εταιρείας αποτελεί σπουδαίο λόγο καταγγελίας της σύμβασης παραχώρησης εκ μέρους του .

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Βελτιώνονται τα γήπεδα ποδοσφαίρου Σούρπης, Ευξεινούπολης, Πλατάνου και Άνω Γατζέας - https://t.co/5q5KDJB7aA… -

  • Φωτιά σε #σκάφος στα Πευκάκια #σκάφος - https://t.co/MpNGO0pYNb -

  • Η Μετάσταση του Αγίου Ιωάννου του Θεολόγου #ΑγίουΙωάννουτουΘεολόγου - https://t.co/kq5Z0IxfUg -

"Αλιεύοντας" την είδηση