Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΚΟΙΝΩΝΙΑ / Υπ. Ναυτιλίας: Βελτιωμένη η εικόνα του Σαρωνικού από την επιχείρηση απορρύπανσης
Υπ. Ναυτιλίας: Βελτιωμένη η εικόνα του Σαρωνικού από την επιχείρηση απορρύπανσης

Υπ. Ναυτιλίας: Βελτιωμένη η εικόνα του Σαρωνικού από την επιχείρηση απορρύπανσης

Μετά τη χθεσινή του συντονιστικού οργάνου, η που προκύπτει για την επιχείρηση απορρύπανσης του Σαρωνικού Κόλπου έως τώρα, έχει ως εξής:

Στη δεν υφίσταται επιφανειακή . Συνεχίστηκαν με τον ίδιο ρυθμό οι εργασίες καθαρισμού των ακτών στην ευρύτερη περιοχή του όρμου Σεληνίων – Λιμνιώνα – Κυνοσούρας – Αγίου Νικολάου, με μηχανικά μέσα (πλυστικά , αντλίες και λοιπά μέσα), από ιδιωτικά συνεργεία 132 ατόμων. Η γενικότερη βαίνει καθημερινά βελτιούμενη. Επιπρόσθετα, στην περιοχή «Θεατράκι» πραγματοποιήθηκε της προβλήτας, ενώ δύτες διενήργησαν έλεγχο και εκτεταμένο καθαρισμό του βυθού.

Στη θαλάσσια περιοχή της Πειραϊκής δεν υφίσταται θαλάσσια , ενώ συνεχίστηκε ο των ακτών κατά μήκος της Σχολής Ναυτικών Δοκίμων έως το λιμανάκι της Αφροδίτης. Αναμένεται ολοκλήρωση των εργασιών τις επόμενες ημέρες.

Στην περιοχή Παλαιού Φαλήρου δεν παρατηρείται , ενώ ολοκληρώθηκαν οι πλυστικές εργασίες. Η γενικότερη εικόνα της ακτογραμμής του Παλαιού Φαλήρου είναι σε μεγάλο βαθμό βελτιωμένη ενώ αναμένεται και εδώ ολοκλήρωση των εργασιών το προσεχές διάστημα.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Στον Ολυμπιακό Βόλου ο Θεόδωρος Βερνάρδος #ΠΑΕΟλυμπιακόςΒόλου - https://t.co/lV4wpoM2MG -

  • Στον Όλυμπο, σε συνθήκες καύσωνα, έτρεξαν οι δρομείς του ΣΔΥ Βόλου #ΣΔΥΒόλου - https://t.co/4XL00xIQHc -

  • Τριάντα τα θετικά κρούσματα covid-19 στη  Θεσσαλία #θετικάκρούσματαCovid19 - https://t.co/3eYYgtmiXo -

"Αλιεύοντας" την είδηση