Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Ξέσπασμα Μεϊμαράκη κατά Παπαμιμίκου
Ξέσπασμα Μεϊμαράκη κατά Παπαμιμίκου

Ξέσπασμα Μεϊμαράκη κατά Παπαμιμίκου

Ο αφού διέκοψε τη συνεδρίαση της που ήταν σε εξέλιξη, ζήτησε από τον εκπρόσωπό του Θεόδωρο να αποχωρήσει, όπως και έγινε, μετά από έναν έντονο και θορυβώδη διάλογο του προέδρου της ΝΔ με μέλη της .

Νωρίτερα ο κ. Μεϊμαράκης μιλώντας με δημοσιογράφους δήλωσε τα έξης:

“Την που ο κόσμος δοκιμάζεται από μία κυβέρνηση που παραπαίει, εγώ δεν συμβάλλω στη γελοιοποίηση της διαδικασίας που ενσυνείδητα γίνεται από τον γραμματέα Παπαμιμίκο και κάποιους άλλους. Ούτε στο ντιμπέιτ συμμετέχω που επίσης είναι γελοιοποίηση. Απαιτώ να τελειώσει η διαδικασία του διαγωνισμού για τις προδιαγραφές. Πάω να πω στον να αποχωρήσει”.

Λίγα λεπτά μετά, γύρω στις 15:30, και αφού είχε διακοπεί η συνεδρίαση της ΚΕΦΕ, τα μέλη της ενημερώθηκαν ότι θα συνεδριάσουν ξανά στις 16:00.

Από την πλευρά του κ. Μεϊμαράκη έγινε γνωστό ότι ο εκπρόσωπος του Θεόδωρος Αμπατζόγλου θα συμμετάσχει ξανά σε συνεδρίαση της ΚΕΦΕ αφού καθοριστούν οι προδιαγραφές και προκηρυχθεί πρώτα ο για την εταιρεία που θα αναλάβει την εκλογική διαδικασία.

Η εκπρόσωπος του Απόστολου Τζιτζικώστα Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους ανέφερε τα εξής:

“Μόλις είχαμε συμφωνήσει ομόφωνα σε όλα και ήρθε ο πρόεδρος και συνέβη ό,τι είδατε. Το ξέσπασμα του προέδρου είναι μη ελεγχόμενο. Αυτή η εν εξάλλω κατάσταση είναι προβληματική για τον πρόεδρο και τη ΝΔ. Είχαμε συμφωνήσει και σε αντίτιμο 3 για όλους. Εμείς επιστρέφουμε στην ΚΕΦΕ με τις αρχικές μας θέσεις”.

Ο εκπρόσωπος του Κυριάκου Μητσοτάκη Σπυρίδων Χρυσοφώτης ενημερώνοντας τους δημοσιογράφους ανέφερε τα έξης:

“Προτού συμβεί το περιστατικό που είδατε, είχαμε συμφωνήσει ότι στο θέμα του διαγωνισμού πως την Πέμπτη θα ανοίξουν οι προσφορές. Δεν θέλαμε διάκριση παλιών και νέων μελών, όπως προβλέπει το καταστατικό άλλωστε, και είχαμε συμφωνήσει για αντίτιμο 3 για όλους”.

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την εξής δήλωση:

“Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΕΦΕ είχαμε συμφωνήσει σε όλα και συνέβη αυτό το περιστατικό. Εμείς για το καλό της ιστορίας της ΝΔ και σεβόμενοι τον κάθε νεοδημο ξεχωριστά θέλουμε να συνεχιστεί η διαδικασία και να οδηγηθούμε στην κάλπη στις 22 Νοεμβρίου. Η ενότητα της παράταξης είναι πέρα και πάνω από πρόσωπα”.

Ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ Κυριάκος Μητσοτάκης με δήλωσή του χαρακτηρίζει εσφαλμένη και αντιδεοντολογική την παρέμβαση του Βαγγέλη Μεϊμαράκη στη σημερινή διαδικασία της ΚΕΦΕ.

“Ωστόσο κάνω έκκληση προς όλους τους συνυποψηφίους μου να αφήσουμε την ΚΕΦΕ να ολοκληρώσει το έργο της και να σεβαστούμε τις αποφάσεις της. Ζητώ να χαμηλώσουν οι τόνοι από όλους”, πρόσθεσε επισημαίνοντας ότι η διαδικασία εκλογής προέδρου είναι μια μοναδική ευκαιρία να ανοίξει η ΝΔ στην κοινωνία.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση