Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ξεκινούν οι αιτήσεις αύριο για δυο νέα προγράμματα ΟΑΕΔ , που αφορούν 15.000 ανέργους άνω των 50 ετών
Ξεκινούν οι αιτήσεις αύριο για δυο νέα προγράμματα ΟΑΕΔ , που αφορούν 15.000 ανέργους άνω των 50 ετών

Ξεκινούν οι αιτήσεις αύριο για δυο νέα προγράμματα ΟΑΕΔ , που αφορούν 15.000 ανέργους άνω των 50 ετών

Δημοσιεύτηκαν ήδη οι προσκλήσεις για δύο προγράμματα του ΟΑΕΔ που αφορούν στην επιχορήγηση επιχειρήσεων προκειμένου να προσλάβουν 15.000 ανέργους άνω των 50 ετών.

Η πρώτη πρόσκληση παρέχει τη δυνατότητα υποβολής αιτήσεων στις εταιρίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο πρόγραμμα από αύριο Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, στις 10 το πρωί, για πρόσληψη συνολικά έως 5.000 ανέργων, ηλικίας άνω των 50 ετών, μέσω επιχορήγησης εταιριών με προσωπικό άνω των 20 εργαζομένων. Οι αιτήσεις θα υποβάλλονται στο site του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr).

Η δεύτερη πρόσκληση αφορά την υποβολή αιτήσεων από επιχειρήσεις του ιδιωτικού τομέα για πρόσληψη έως 10.000 ανέργων ηλικίας άνω των 50 ετών. Η διαφορά είναι ότι στη δεύτερη περίπτωση οι επιχειρήσεις που μπορούν να υποβάλλουν αιτήσεις είναι εκείνες που διαθέτουν έως 20 άτομα προσωπικό. Η χρονική έναρξης υποβολής των αιτήσεων είναι επίσης η αυριανή ημέρα, Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου.

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Διημερίδα για το τουριστικό προϊόν στη Σκιάθο από το Επιμελητήριο Μαγνησίας #Σκιάθος… - https://t.co/h3NuKiRktJ -

  • Συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Μαγνησίας στον Βόλο #ΣΥΡΙΖΑΠΣΜαγνησίας - https://t.co/RjLD4n3XCN -

  • Η Νίκη Βόλου σε λαϊκό αγώνα δρόμου #ΓΣΝΙΚΗΒΟΛΟΥ - https://t.co/6KvtNctsLa -

"Αλιεύοντας" την είδηση