Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Ξαναχτύπησαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ
Ξαναχτύπησαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Ξαναχτύπησαν οι ληστές με τα καλάσνικοφ

Την επνεμφάνισή τους έκναν χθες οι ληστές με τα που εισβάλλουν σε μεγάλες . Αυτή τη φορά στο στόχαστρό τους μπήκαν τα γραφεία της «Νιτσιάκος» στον Ασπρόπυργο, από τα οποία αφαίρεσαν ένα .

Πέντε άτομα, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους, παραβίασαν την κεντρική είσοδο της επιχείρησης, που βρίσκεται στην οδό Αγίας Σοφίας, και εισέβαλαν στο εσωτερικό του κτιρίου. Εκεί έψαξαν όλους τους χώρους, εντόπισαν το , το οποίο φόρτωσαν σε δικό τους , και διέφυγαν.

Πριν από περίπου 10 ημέρες, τα ξημερώματα της Δευτέρας 9 Ιανουαρίου, ληστές πιθανώς από την ίδια ομάδα είχαν εισβάλει σε εταιρεία στην Κηφισιά. Και σε εκείνη την περίπτωση, πέντε δράστες διέρρηξαν τα γραφεία της εταιρείας στις 2 με 3 τα ξημερώματα και αφαίρεσαν το χρηματοκιβώτιο. Ο της εταιρείας ενεργοποιήθηκε, αλλά οι δράστες πρόλα και διέφυγαν με το χρηματοκιβώτιο. Οι αστυνομικοί που έφθασαν στο σημείο της ληστείας κατάφεραν να εντοπίσουν τους δράστες και τους καταδίωξαν. Εκείνοι πυροβόλησαν κατά των αστυνομικών και οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά. Κατά τη με τους αστυνομικούς, το χρηματοκιβώτιο έπεσε στον δρόμο και οι αστυνομικοί κατάφεραν να συλλάβουν τους δύο από τους πέντε δράστες.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση