Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα
Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Βροχές και πτώση της θερμοκρασίας σήμερα

Βροχές και νεφώσεις αναμένονται σε όλη τη χ τη Δευτέρα, και καταιγίδες κυρίως στο Ανατολικό και Βόρειο Αιγαίο.

Από το απόγευμα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν σύμφωνα με τοmeteo.gr και θα περιοριστούν σταδιακά στο Ανατολικό και ότιο Αιγαίο.

Χιόνι ή χιονόνερο θα πέσει στις περιοχές της Θράκης, την ς, και τη Θεσσαλίας με υψόμετρο πάνω από 800 μέτρα και στις υπόλοιπες ηπειρωτικές περιοχές με υψόμετρο πάνω από 1000 μέτρα. Η ορατότητα κατά τη διάρκεια της νύχτας θα είναι τοπικά περιορισμένη

Η θερμοα θα παρουσιάσει κυρίως στα βόρεια και ανατολικά ηπειρωτικά και το Αιγαίο και θα κυμανθεί στη και τη Θράκη από 0 έως 12 βαθμούς. Στη Θεσσαλία και τα της Ηπείρου από 5 έως 13, στα υπόλοιπα ηπειρωτικά από 7 έως 16, στα νησιά του Ιονίου από 10 έως 16, στα νησιά του Κεντρικού και Βορείου Αιγαίου από 9 έως 16 βαθμούς και στα νησιά του υπολοίπου Αιγαίου από 13 έως 20 βαθμούς. Σημειώνεται ότι η ελάχιστη θερμοα θα σημειωθεί προς στο τέλος του εικοσιτετραώρου.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν από βόρειες και βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, όμως το μεσημέρι στην περιοχή των Σποράδων θα φτάνουν τοπικά τα 8 έως 9 μποφόρ. Στο Κεντρικό και ότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από δυτικές διευθύνσεις 5 έως 7 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ. Στο οι άνεμοι θα πνέουν από βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Πηγή: kathimerini
[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση