Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά – Κλειστά τα σχολεία σήμερα στο Δομοκό
Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά – Κλειστά τα σχολεία σήμερα στο Δομοκό

Βροχές, καταιγίδες και χιόνια στα ορεινά – Κλειστά τα σχολεία σήμερα στο Δομοκό

Βροχές, και νεφώσεις προβλέπονται για σήμερα Παρασκευή στα ανατολικά ηπειρωτικά και τη νότια νησιωτική χώρα, ενώ θα πέσουν στα . Βαθμιαία αναμένεται να είναι η βελτίωση του καιρού από τα βόρεια, ενώ σύμφωνα με το μετεωρολογικό δελτίο της οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις στο Αιγαίο τοπικά 7 με 8 μποφόρ. Παγετός θα επικρατήσει κατά τόπους νωρίς το πρωί και τη νύχτα στα βόρεια ηπειρωτικά.

Σφοδρή χιονόπτωση έχει πλήξει από χθες το πρωί τη Φθιώτιδα, ενώ από το απόγευμα χτύπησε περισσότερο προς την περιοχή του Δομοκού, όπου δίνεται τοπικά συνεργεία έδωσαν μάχη για να κρατηθεί ανοιχτό το . Με απόφαση του Δημοτικής Αρχής τα όλων των βαθμίδων θα παραμείνουν κλειστά αύριο σε όλη την περιοχή του Δομοκού.

Αρκετά δύσκολη ήταν μάλιστα σύμφωνα με το Lamiareport.gr η διεξαγωγή της στο δρόμο Λαμίας – Δομοκού. Έντονη ήταν και η χιονόπτωση στον Ε65, στο νέο κομ από Ξυνιάδα Δομοκού προς Τρίκαλα, όπου σύμφωνα με μαρτυρίες οδηγών έπεσε πάρα πολύ χιόνι μέσα σε λίγες ώρες. Απαραίτητες οι σύμφωνα με της τροχαίας.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση