Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από τον «Δαίδαλο» – Υδροστρόβιλος στην Κεφαλονιά
Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από τον «Δαίδαλο» – Υδροστρόβιλος στην Κεφαλονιά

Βροχές, καταιγίδες και χαλάζι από τον «Δαίδαλο» – Υδροστρόβιλος στην Κεφαλονιά

Σε εξέλιξη βρίσκετι η κκοκαιρία που προκαλείται από την πορεία του Δαιδάλου πάνω από τη χ μας. Μέχρι τις μεσημεριανές ώρες της Δευτέρας 23/10, ισχυρές και σημειώνονται στο Ιόνιο και στη Δυτική Ελλάδα, ενώ υδροστρόβιλος παρατηρήθηκε στην Κεφαλονιά.

Το βαρύ βαρομετρικό χαμηλό έχει κάνει, ήδη την εμφάνισή του σε πολλές περιοχές καθώς βρέχει καταρρακτωδώς σε Θεσσαλονίκη, Πρέβεζα κ.α.

Όσον αφορά την συνέχεια τις επόμενες ώρες και ημέρες, και σύμφωνα με τα προγνωστικά στοιχεία της Δευτέρας, σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών και το meteo.gr, αναμένονται:

  • Τις απογευματινές και βραδινές ώρες της Δευτέρας 23/10, και αναμένονται στα βόρεια, ενώ μέχρι το τέλος της ημέρας ισχυρά φαινόμενα αναμένονται στα του Ανατ. Αιγαίου και σε περιοχές της Κρήτης.
  • Την Τρίτη 24/10, ισχυρά φαινόμενα θα συνεχίσουν να επηρεάζουν τα του Ανατ. Αιγαίου και την Κρήτη ενώ θα επηρεαστούν και τα Δωδεκάνησα, ενώ από απόγευμα και μετά ο στροβιλισμός του Δαιδάλου πάνω από τη χ μας θα προκαλέσει ισχυρά φαινόμενα, κυρίως στα κεντρικά και νότια τμήματα της ηπειρωτικής και νησιωτικής χώρας.

 

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση