Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Βροχές, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες για σήμερα Τετάρτη
Βροχές, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες για σήμερα Τετάρτη

Βροχές, χιόνια και χαμηλές θερμοκρασίες για σήμερα Τετάρτη

Σήμερα Τετάρτη αναμένονται νεφώσεις με βροχές στα πελάγη, στην Πελοπόννησο και στην Στερεά Ελλάδα όπου θα είναι ισχυρότερες. Οι νεφώσεις και τα φαινόμενα θα περιοριστούν σταδιακά και από το πρωί ο καιρός στα ηπειρωτικά, στο και στο Βόρειο θα είναι σχεδόν αίθριος με τοπικές μόνο νεφώσεις.

Προς το βράδυ βροχές και σποραδικοί όμβροι και καταιγίδες θα εκδηλώνονται στο οτιοανατολικό και την , ενώ παράλληλα νεφώσεις θα αναπτυχθούν εκ νέου στα ηπειρωτικά και το . Τοπικές χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ορεινά ηπειρωτικά της κεντρικής και βόρειας χώρας καθώς και σε ημιορεινές περιοχές της βόρειας χώρας, έως και τα πρωί. Η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη, τόσο έως το πρωί αλλά και προς το βράδυ, κυρίως στις ορεινές και ημιορεινές ηπειρωτικές περιοχές.

Η θερμοκρασία στα βόρεια ηπειρωτικά θα κυμανθεί από 0 έως 13 βαθμούς, στα κεντρικά και νότια από 3 έως 13, στα νησιά του Ιονίου από 8 έως 13, στα από 10 έως 15 βαθμούς, και στην από 11 έως 16.

Οι άνεμοι στο Βόρειο Αιγαίο θα πνέουν αρχικά από βόρειες διευθύνσεις 5 έως 7 και τοπικά 8 μποφόρ, από το μεσημέρι όμως θα εξασθενήσουν και προς το βράδυ θα πνέουν από μεταβαλλόμενες διευθύνσεις 2 έως 4 και τοπικά 5 μποφόρ. Στο Κεντρικό και ότιο Αιγαίο οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες και νοτιοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ, σταδιακά όμως θα στραφούν σε βορειοδυτικούς ίδιας ς. Στο Ιόνιο οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες – βορειοδυτικές διευθύνσεις 4 έως 6 και τοπικά 7 μποφόρ.

Πηγή: kathimerini
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση