Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Βρέθηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν
Βρέθηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν

Βρέθηκε στη Γαλλία η μικρή Βαλεντίν

Τέλος στο θρίλερ της ς της μικρής Βαλεντίν, καθώς ο πατέρας της 7χρονης ομολόγησε πριν από λίγη ώρα πως γνώριζε ότι το παιδί είναι στη Γαλλία.

Το  κοριτσάκι, την του οποίου είχε δηλώσει ο πατέρας της στις αρχές και είχε πει μέχρι και για δήθεν προσέγγισή του από ΜΚΟ για τεκνοθεσία της, είναι καλά στην υγεία του και πράγματι έχει εντοπιστεί από Γάλλους αστυνομικούς που ήταν σε συνεχή επαφή με τους Έλληνες συναδέλφους τους. Όπως αποδείχτηκε, οι ελληνικές αρχές είχαν ζητήσει την των γαλλικών και μετά από συντονισμένες κινήσεις εντόπισαν τη μικρή σε συγγενείς της μητέρας της, που έχει φύγει από την . Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, η μικρή πήγαινε μάλιστα κανονικά και στο σχολείο.

Ακόμα δεν γνωρίζουμε πώς το παιδί βρέθηκε από την Ελλάδα στην Γαλλία, ούτε τον ρόλο του πατέρα και για ποιους λόγους έβγαινε συχνά στην τηλε κλαίγοντας και αναζητώντας την κόρη του. Το πήρε μαζί της η πρώην σύντροφος του πατέρα προκειμένου να το δώσει για τεκνοθεσία έναντι χρηματικού ποσού; Το πήρε για να το πάει στην οικογένεια της μητέρας του για να έχει  εκεί μια καλύτερη ; Πάντως, ο δικηγόρος του πατέρα είχε αποκαλύψει ότι εξετάζονταν από τις αρχές το ενδεχόμενο η πρώην σύντροφος του πελάτη του, η οποία βρίσκεται αυτή τη στιγμή στη Γαλλία, να έχει σχέση με την εξαφάνιση ή την απαγωγή της Βαλεντίν. Από την άλλη, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ένα πιθανό σενάριο είναι ο πατέρας να έχει φυγαδεύσει την Βαλεντίν στη Γαλλία με πλαστά έγγραφα, ενδεχομένως έχοντας ως πρόθεση να φύγει και ο ίδιος αργότερα.

Πότε εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της την είχε στείλει σε της περιοχής, προκειμένου να του σει ένα μπουκάλι για να πιει ένα χάπι, καθώς , κατά δήλωσή του, είχε πονοκέφαλο. Από τότε της 7χρονης χάθηκαν, ενώ και οι κινήσεις του πατέρα της από την αρχή προκάλεσαν ερωτήματα στις Αρχές που ανέλα τις έρευνες, καθώς την έψαξε την ίδια μέρα μ' έναν φίλο του και στην συνέχεια, αφού δεν την είχε εντοπίσει, έπεσε για ύπνο πιστεύοντας πως θα επιστρέψει. Ο πατέρας εξεταζόταν από τις αρχές εδώ και μέρες. Τελικά, έπειτα από μαραθώνια κατάθεση, έσπασε και ομολόγησε ότι γνώριζε πού βρίσκεται το παιδί του, ενώ αναμένεται να οδηγηθεί τον εισαγγελέα.

Κάποια στιγμή θα δοθούν και οι απαντήσεις. Σημασία έχει καταρχάς πως το κορίτσι είναι ζωντανό, είναι καλά στην υγεία του και μάλλον ζει σε ένα οικογενειακό πλαίσιο…

Πηγή: talcmag.gr
PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση