Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΚΟΙΝΩΝΙΑ » ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ » Βραζιλιάνος μετέφερε υγρή κοκαΐνη συσκευασμένη σε προφυλακτικά
Βραζιλιάνος μετέφερε υγρή κοκαΐνη συσκευασμένη σε προφυλακτικά

Βραζιλιάνος μετέφερε υγρή κοκαΐνη συσκευασμένη σε προφυλακτικά

Υγρή κοκαΐνη συσκευασμένη μέσα σε προφυλακτικά μετέφερε στις αποσκευές του υπήκοος Βραζιλίας, που συνελήφθη από αστυνομικούς της Δίωξης Ναρκωτικών, στο ”.

Ο 64χρονος είναι κάτοικος Σάο Πάολο και έφτασε χθες αεροπορικώς στην   μέσω της Ντόχα του . Υπεβλήθη σε έλεγχο και στις αποσκευές του βρέθηκε κοκαΐνη συνολικού βάρους 3.4 κιλών.

Η μισή τητα ήταν σε υγρή μορφή συσκευασμένη μέσα σε προφυλακτικά και η υιπη σε στέρεα μορφή κρυμμένη στα τοιχώματα της αποσκευής. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 64χρονος αρνήθηκε να συνεργαστεί με τους αστυνομικούς της Δίωξης προκειμένου να εντοπιστούν και να συλληφθούν οι παραλήπτες των ναρκωτικών. Αρμόδιοι εκτιμούν ότι οι αποδέκτες της κοκαΐνης ήταν τουλάχιστον δύο.

Εκτός των ναρκωτικών, στην κατοχή του 64χρονου βρέθηκαν 1.000 δολάρια , 124 ρεάλ Βραζιλίας και δύο κινητά τηλέφωνα. Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από 3 εβδομάδες είχε συλληφθεί 38χρονη τυφλή από την Κένυα η οποία μετέφερε στις αποσκευές της 1.7 κιλά ηρωίνης. Είχε ξεκινήσει το δι της από το Ναϊρόμπι και είχε έρθει στην Ελλάδα μέσω του Άμστερνταμ της ς.

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση