Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Βολές Μ. Χρυσοβελώνη κατά εταιρειών δημοσκοπήσεων
Βολές Μ. Χρυσοβελώνη κατά εταιρειών δημοσκοπήσεων

Βολές Μ. Χρυσοβελώνη κατά εταιρειών δημοσκοπήσεων

«Τα παθήματα δεν φαίνονται να γίνονται μαθήματα. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων και σε αυτή την προεκλογική περίοδο επιχειρούν να προκαταλάβουν την κρίση των πολιτών, ειδικότερα σε σχέση με τους Ανεξάρτητους Έλληνες» δήλωσε για τις δημοσκοπήσεις η εκπρόσωπος του κόμματος, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

Σημείωσε ότι «Ελάχιστοι μήνες έχουν περάσει από τις προηγούμενες εθνικές εκλογές, όπου οι εταιρείες δημοσκοπήσεων σε όλη σχεδόν τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου προπαγάνδιζαν συστηματικά ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες δεν θα μπουν στη Βουλή», τόνισε, σημειώνοντας ότι «διαψεύστηκαν όμως από την ίδια την πραγματικότητα και τους Έλληνες πολίτες».

«Ανάλογη στάση επέδειξαν και στην περίπτωση του δημοψηφίσματος της 5ης Ιουλίου, όπου μέχρι την τελευταία στιγμή εμφάνιζαν οριακή τη διαφορά ανάμεσα στο “ΟΧΙ” και στο “ΝΑΙ” σχετικά με την αποδοχή του τελεσίγραφου των δανειστών. Διαψεύστηκαν και πάλι, και μάλιστα παταγωδώς. Και τώρα, σε αυτή την προεκλογική περίοδο εμφανίζονται να παίζουν το ίδιο “παιχνίδι” εντυπώσεων σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων», ανέφερε ακόμη και κατέληξε:

«Επισημαίνουμε ότι το αποτέλεσμα των εκλογών το καθορίζει ο ελληνικός λαός και μόνον, στην κρίση του οποίου έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη. Οι εταιρείες δημοσκοπήσεων που θα παίξουν ανάλογα προεκλογικά “παιχνίδια” σε βάρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων θα διαψευστούν παταγωδώς για ακόμα μια φορά».

Πηγή: kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • Κορωνοϊός: Αυξήθηκαν στους 78 οι ασθενείς στις ΜΕΘ, επτά ακόμη νεκροί - https://t.co/ju3SHelYy5 -

  • Ο Κων/νος Τσαρσιταλίδης στο Πανευρωπαϊκό Online Σκακιστικό Πρωτάθλημα Νέων - https://t.co/ytKy4N0i7u -

  • Ο Αλ. Μεϊκόπουλος για τις καταστροφές στον Αλμυρό από τον Ιανό - https://t.co/joG9zYh7Cl -

"Αλιεύοντας" την είδηση