Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον Βαγγέλη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον Βαγγέλη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Τ πρώτ από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της Ε έρχονται στη δημοσιότητα και όπως φαίνεται επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση των Αρχών ότι ο Βαγγέλης Γιακουμάκης έβαλε μόνος τέλος στη του.

Στο μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του, ταυτοποιήθηκε μόνο το δικό του DNA, ενώ στα ρούχα εντοπίστηκαν μεγάλες «αόρατες» κηλίδες τος. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ωστόσο, τα γενετικού υλικού είναι σελανθάνουσα μορφή χωρίς να μπορείς να πεις ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο άτομο. Δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν δηλαδή, αν ανήκουν και στον ίδιο τον Βαγγέλη.

Επίσης από τις αναλύσεις που έγιναν στο χώμα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο με αυτό του σημείου όπου εντοπίστηκε .

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται ότι δεν προκύπτει η πιθανότητα εμπλοκής δεύτερου ατόμου κάτι που θα παρέπεμπε σε εγκληματική .

Έτσι όλα συντείνουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον στην αυτοχειρία όπως άλλωστε και αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Μέχρι τη Δευτέρα το του εγκληματολογικού αναμένεται να διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον Εισαγγελέα προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης.

Πηγή: koutipandoras.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση