Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον Βαγγέλη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον Βαγγέλη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Τα πρώτα αποτελέσματα από την έρευνα που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της έρχονται στη δημοσιότητα και όπως φαίνεται επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση των Αρχών ότι ο Βαγγέλης ιακουμάκης έβαλε μόνος τέλος στη του.

Στο μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του, ταυτοποιήθηκε μόνο το δικό του DNA, ενώ στα εντοπίστηκαν μεγάλες «αόρατες» κηλίδες αίματος. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ωστόσο, τα γενετικού υλικού είναι σελανθάνουσα μορφή χωρίς να μπορείς να πεις ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο άτομο. Δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν δηλαδή, αν ανήκουν και στον ίδιο τον Βαγγέλη.

Επίσης από τις αναλύσεις που έγιναν στο χώμα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο με αυτό του σημείου όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται ότι δεν προκύπτει η πιθανότητα εμπλοκής δεύτερου ατόμου κάτι που θα παρέπεμπε σε .

Έτσι όλα συντείνουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον στην αυτοχειρία όπως άλλωστε και αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Μέχρι τη Δευτέρα το του εγκληματολογικού αναμένεται να διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον Εισαγγελέα προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης.

Πηγή: koutipandoras.gr

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση