Βρίσκεστε εδώ:  / ΕΛΛΑΔΑ / Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον Βαγγέλη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Βγήκαν τα αποτελέσματα για τον Βαγγέλη από τα εγκληματολογικά εργαστήρια

Τα πρώτα αποτελέσματα από την που πραγματοποιήθηκε στα εγκληματολογικά εργαστήρια της έρχονται στη δημοσιότητα και όπως φαίνεται επιβεβαιώνουν την αρχική εκτίμηση των Αρχών ότι ο Βαγγέλης έβαλε μόνος τέλος στη ζωή του.

Στο μαχαίρι με το οποίο έκοψε τις φλέβες του, ταυτοποιήθηκε μόνο το δικό του , ενώ στα ρούχα εντοπίστηκαν μεγάλες «αόρατες» κηλίδες αίματος. Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, ωστόσο, τα γενετικού υλικού είναι σελανθάνουσα μορφή χωρίς να μπορείς να πεις ότι ανήκουν σε συγκεκριμένο άτομο. Δεν μπορούν να επιβεβαιώσουν δηλαδή, αν ανήκουν και στον ίδιο τον Βαγγέλη.

Επίσης από τις αναλύσεις που έγιναν στο χώμα διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για το ίδιο με αυτό του σημείου όπου εντοπίστηκε νεκρός.

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, φαίνεται ότι δεν προκύπτει η πιθανότητα εμπλοκής δεύτερου ατόμου κάτι που θα παρέπεμπε σε εγκληματική ενέργεια.

Έτσι όλα συντείνουν μέχρι στιγμής τουλάχιστον στην αυτοχειρία όπως άλλωστε και αρχικά είχε εκτιμηθεί.

Μέχρι τη Δευτέρα το του εγκληματολογικού αναμένεται να διαβιβαστεί στην Ασφάλεια Ιωαννίνων και στον Εισαγγελέα προκειμένου να συμπληρωθεί το παζλ της υπόθεσης.

Πηγή: koutipandoras.gr

PagasitikosNews logo

ΠΡΟΣΦΑΤΑ TWEETS

  • H Λυρική στη Σκιάθο #ΕθνικήΛυρικήΣκηνή - https://t.co/fVAcKKVzkY -

  • Πρώτο δρομολόγιο από Θεσσαλονίκη για Σκιάθο #Σκιάθος - https://t.co/RK4armRw8J -

  • άμεση τοποθέτηση Αυτόματων Εξωτερικών Απινιδωτών σε σχολεία και αθλητικούς χώρους - https://t.co/xYKqVA3vK8… -

"Αλιεύοντας" την είδηση