Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Β. Κικίλιας: Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια και αυτό θα υπηρετήσουμε
Β. Κικίλιας: Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια και αυτό θα υπηρετήσουμε

Β. Κικίλιας: Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια και αυτό θα υπηρετήσουμε

«Η αποτελεί σήμερα δύναμη αναφοράς για το μέλλον και ελπίδας για τη Ελλάδα, τη μόνη αξιόπιστη εναλλακτική λύση για τους Έλληνες» ανέφερε ο Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά την σύντομη παράδοσης παραλαβής στον διάδοχό του, ως εκπρόσωπο Τύπου της , Βασίλη Κικίλια.

Ο κ. Κουμουτσάκος ευχαρίστησε τον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, τόσο για την θέση του εκπροσώπου Τύπου που του ανέθεσε στην αρχή της προεδρίας του, όσο και για την θέση του υπεύθυνου του τομέα Εξωτερικών που του εμπιστεύεται τώρα. Ευχαρίστησε επίσης τον διευθυντή του γραφείου Τύπου Μακάριο Λαζαρίδη, όπως και το υιπο επικοινωνιακό επιτελείο για τη συνεργασία που είχαν.

Για τον τομέα Εξωτερικών που αναλαμβάνει, ο κ. Κουμουτσάκος σημείωσε: «αισθάνομαι βαριά την ευθύνη καθώς συνωστίζονται στον εθνικό ορίζονται κρίσιμα ζητήματα, το κυπριακό, τα ελληνοτουρκικά, οι σχέσεις με Αλβανία, και όλα αυτά σε ένα διεθνούς ευρωπαϊκής και περιφερειακής αβεβαιότητας». Αναφερόμενος στη θητεία του εκπροσώπου, σημείωσε ότι «επιχείρησε να υποστηρίξει και να αναδείξει στον κόσμο και στην κοινή την προσπάθεια που ξεκίνησε με την εκλογή του Κυριάκου Μητσοτάκη για μία αναζωογονημένη, σύγχρονη ΝΔ, προτάσσοντας την αξία των επιχειρημάτων και τη δύναμη των θέσεων».

Πρόσθεσε ότι «η σύγκρουση είναι η καρδιά της ς λειτουργίας, είναι δημιουργική όταν έχει ουσιαστικό περιεχόμενο, όταν φωτίζει πραγματικές συνθήκες και εξελίσσεται δίχως κραυγές, με σεβασμό στο δημοκρατικό πλαίσιο και στους κανόνες του. Με οδηγό την ίδια αντίληψη θα υπερασπιστώ τα και τα εθνικά συμφέροντα της πατρίδα μας, από τη νέα μου θέση».

Κλείνοντας, ανέφερε ότι με επιμονή και αποφασιστικότητα, θα περάσει από το καθήκον της έκφρασης θέσεων στη μόνη πολιτική δράση που δίνει νόημα και αποτέλεσμα: στην άμεση, απευθείας επικοινωνία με τους πολίτες.

Λακωνικός ήταν από την πλευρά του ο νέος εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας, ο οποίος, σύμφωνα με το ΑΠΕ – ΜΠΕ, ευχαρίστησε επίσης τον πρόεδρο του κόμματος για την θέση του εκπροσώπου που του εμπιστεύθηκε.

Στόχος μας, είπε ο κ. Κικίλιας, δεν είναι μόνο η απάντηση στον εκπρόσωπο της κυβέρνησης, αλλά η επικοινωνία μέσω των δημοσιογράφων και των Μέσων Ενημέρωσης, με την κοινωνία. Σκοπός, πρόσθεσε, είναι «να περάσουμε το μήνυμά μας στις κοινωνικές μάζες που διψούν για ελπίδα. Η νέα ελπίδα είναι η αλήθεια και αυτό θα υπηρετήσουμε».

 

πηγή:kathimerini.gr

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση