Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα – Κλειστή η Λεωφόρος Πάρνηθος
Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα – Κλειστή η Λεωφόρος Πάρνηθος

Τσουχτερό κρύο σε όλη τη χώρα – Κλειστή η Λεωφόρος Πάρνηθος

Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ενική Αστυνομική Διεύθυνση, έχει διακοπεί λόγω της χιονόπτωσης η κυκλοφορία των οχημάτων στην Λεωφόρο Πάρνηθος από το ύψους του τελεφερίκ και στα δύο ρεύματα .

Επίσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία στην οδό Διονύσου από το ύψος του 414 ΣΕ στη Πεν έως το ύψος του Αγίου Πέτρου και στα δύο ρεύματα .

Παράλληλα έχει κλείσει η Λ. Φυλής από το ύψος της Μονής Κλειστών και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

Αντίθετα έχει αποκατασταθεί η κυκλοφορία στη Λεωφόρο Διονύσου, από το ύψος της Λ. Θησέως στην Εκάλη, καθώς και στην ανώνυμη από το ύψος Καλοπούλα στην Καισαριανή προς Υμηττό.

Κανονικά διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων στην Παλαιά Εθνική Ελευσίνας-Θηβών σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση από την ενική Αστυνομική Διεύθυνση.

Ειδικότερα άρθηκε η των βαρέως τύπου οχημάτων άνω των 3,5 τόνων καθώς και όλων των οχημάτων τα οποία δεν φέρουν αντιολισθητικές αλυσίδες στην Παλαιά Εθνική Οδό Ελευσίνας-Θηβών στο ρεύμα προς από το 5ο χιλιόμετρο (Πρατήριο καυσίμων REVOIL πρώην CYCLON).

Στο μεταξύ, παγετός με ιδιαίτερα χαμηλές θερμοκρασίες επικράτησε σήμερα το πρωί στα ορεινά και στα βόρεια ηπειρωτικά. Πρόκειται για την τρίτη συνεχόμενη ημέρα χαμηλών θερμοκρασιών στη χώρα.

Οι μετεωρολογικοί σταθμοί του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών / meteo.gr κατέγραψαν τις χαμηλότερες θερμοκρασίες στο Σέλι (-12,8 βαθμοί Κελσίου), στον ‘Αγιο Παύλο Ημαθίας (-8,6), στο Τέροβο Ιωαννίνων (-8,1) και στο Φαράγγι Μοιρών Φλώρινας (-8,0). Στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καϊμακτσαλάν η θερμοκρασία έφτασε τους -15,8 βαθμούς Κελσίου.

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση