Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » ΠΟΛΙΤΙΚΗ » Τσίπρας: «Θεσμικός πυλώνας του πολιτικού συστήματος η αξιωματική αντιπολίτευση»
Τσίπρας: «Θεσμικός πυλώνας του πολιτικού συστήματος η αξιωματική αντιπολίτευση»

Τσίπρας: «Θεσμικός πυλώνας του πολιτικού συστήματος η αξιωματική αντιπολίτευση»

Νομίζω ότι η εκλογή σου κλείνει κι ένν ηλικικό κύκλο, ανέφερε, υποδεχόμενος στο Μέγαρο Μαξίμου τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, ο πρωθ , σημειώνοντας ότι μένει να αποδειχθεί πως η νέα γενιά μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις μιας καθαρής πολιτικής αντιπαράθεσης, με επιχειρήματα, με ιδέες και ταυτόχρονα και μιας ειλικρινούς ανταλλαγής πληροφοριών και ενημέρωσης για τα με ζητήματα της χς.

Ο πρωθ ανέφερε επίσης ότι η παρουσία του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη κλείνει και έναν κύκλο κακής παράδοσης μη ς ανάμεσα σε δύο θεσμικούς παράγοντες του τόπου (σ.σ. εννοώντας την περίοδο που ο κ. Τσίπρας ήταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης) και δεσμεύτηκε πως σε ό,τι τον αφορά θα είναι διαθέσιμος ανά πάσα στιγμή, να παράσχει στον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης πλήρη ενημέρωση για τα με ζητήματα που αφορούν τη χ διότι η αξιωματική αντιπολίτευση είναι θεσμικός πυλώνας του πολιτικού συστήματος.

Πηγή: kathimerini.gr

"Αλιεύοντας" την είδηση