Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τσίπρας: Στις ευπαθείς ομάδες τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες

Τσίπρας: Στις ευπαθείς ομάδες τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της επιθεώρησης των έργων της Ολυμπίας Οδού, ο πρωθ Αλέξης ανέφερε πως τα 2/3 του τιμήματος των τηλεοπτικών αδειών, καθώς και το υπόλοιπο 1/3 έως το τέλος του 2017, θα διατεθούν σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Μετά από 27 χρόνια ασυδοσίας, μπαίνουν και όπως λέει ο λαός μας «αν είσαι παπάς με την αράδα σου θα πας». Και αυτό δεν αφορά τον υπουργό Επικρατείας, αλλά όσους θέλουν να διαχειριστούν δημόσιες συχνότητες, τόνισε ο κ. .

 Το λεπτομερές σχέδιο θα ανακοινωθεί στη . Εκανε λόγο για απροσδόκητα υψηλό τίμημα και έστειλε εκ νέου το προς όλους, ότι δεν θα παίρνουν έργα με κόλπα, αλλά παντού και θα υπάρχουν και αδιάβλητοι κανονισμοί.

Υποστήριξε ότι η αολίτευση κράτησε μια στάση που δεν της αξίζει, τόνισε ότι η υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος είναι πάνω από όλα, για να προσθέσει ότι η Δ του κ. Μητσοτάκη ταυτίστηκε με ιδιωτικά συμφέροντα. Τους καλώ να παραδεχθούν το ατόπημά τους και από εδώ και πέρα, πρέπει με συναίνεση να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, συμπλήρωσε ο πρωθ.

 

Πηγή:kathimerini.gr από ΑΠΕ-ΜΠΕ

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση