Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τσίπρας: Στις ευπαθείς ομάδες τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες

Τσίπρας: Στις ευπαθείς ομάδες τα έσοδα από τις τηλεοπτικές άδειες

Σε δηλώσεις του στο πλαίσιο της επιθεώρησης των έργων της Ολυμπίας Οδού, ο Αλέξης Τσίπρας ανέφερε πως τα 2/3 του τιμήματος των τηλεοπτικών αδειών, καθώς και το υπόλοιπο 1/3 έως το τέλος του , θα διατεθούν σε έκτακτες δράσεις για τη στήριξη ευπαθών ομάδων.

Μετά από 27 χρόνια ασυδοσίας, μπαίνουν κανόνες και όπως λέει ο λαός μας «αν είσαι παπάς με την αράδα σου θα πας». Και αυτό δεν αφορά τον υπουργό Επικρατείας, αλλά όσους θέλουν να διαχειριστούν δημόσιες συχνότητες, τόνισε ο κ. Τσίπρας.

 Το λεπτομερές θα ανακοινωθεί στη ΔΕΘ. Εκανε λόγο για απροσδόκητα υψηλό τίμημα και έστειλε εκ νέου το προς όλους, ότι δεν θα παίρνουν έργα με κόλπα, αλλά παντού και θα υπάρχουν κανόνες και αδιάβλητοι κανονισμοί.

Υποστήριξε ότι η αολίτευση κράτησε μια στάση που δεν της αξίζει, τόνισε ότι η υπεράσπιση του δημοσίου συμφέροντος είναι πάνω από όλα, για να προσθέσει ότι η Δ του κ. Μητσοτάκη τστηκε με ιδιωτικά συμφέροντα. Τους καλώ να παραδεχθούν το ατόπημά τους και από εδώ και πέρα, πρέπει με συναίνεση να συγκροτηθεί το ΕΣΡ, συμπλήρωσε ο .

 

Πηγή:kathimerini.gr από -

PagasitikosNews logo

ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

    Dark Mode

    "Αλιεύοντας" την είδηση