Βρίσκεστε εδώ: ΚΕΝΤΡΙΚΗ » ΕΛΛΑΔΑ » Τσίπρας, Μητσοτάκης και Σαμαράς μεταξύ των στόχων της Πόλας Ρούπα
Τσίπρας, Μητσοτάκης και Σαμαράς μεταξύ των στόχων της Πόλας Ρούπα

Τσίπρας, Μητσοτάκης και Σαμαράς μεταξύ των στόχων της Πόλας Ρούπα

Επτά πολιτικά πρόσωπ βρίσκοντι μεταξύ των ονομάτων – στόχων που περιλαμβάνονταν στις σημειώσεις της Πόλας Ρούπα, οι οποίες βρέθηκαν στο – γιάφκα στην οδό Ζαΐμη στην Ηλιούπολη.

Συγκεκριμένα, πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται, εκτός από τους Κυριάκο Μητσοτάκη και Αντώνη Σαμαρά, τα ονόματα των οποίων είχαν γίνει γνωστά νωρίτερα, και για τους Αλέξη , Ευάγγελο Βενιζέλο, Γιώργο , Λουκά Παπαδήμο και Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

 Πάντως, σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, πρόκειται για «σκόρπιες» σημειώσεις της Πόλας Ρούπα που δεν συγκροτούν ένα ολοκληρωμένο σχέδιο ς. Την ίδια ώρα, πηγές του Μεγάρου αναφέρουν ότι τα η δεν τα αξιολογεί ως σημαντικά ευρήματα και σε καμία περίπτωση δεν αποτελούν ενδείξεις στοχοποίησης.

Οι πληροφορίες που έχουν συλλεγεί και περιλαμβάνονται στις σημειώσεις που βρέθηκαν, προέρχονται κυρίως από ανοιχτές πηγές (διαδίκτυο, Τύπος κλπ) και σε κάποιες περιπτώσεις ενδεχομένως από φυσική παρακολούθηση.

Σημειώνεται ότι ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, , επικοινώνησε νωρίτερα για το θέμα και με τους κ.κ. Μητσοτάκη και Σαμαρά.

Οι επικεφαλής της ασφάλειας του προέδρου της ΝΔ δεν έχουν ενημερωθεί με λεπτομέρειες για τα ευρήματα της ς, όπως ενδεχομένως να συμβεί και με άλλα πρόσωπα – στόχους που βρίσκονταν στη λίστα.

Παρόμοιο τετράδιο με χειρόγραφες σημειώσεις και ονόματα ατόμων που βρίσκονταν στο στόχαστρο τρομοκρατών είχε βρει η Αντιτρομοκρατική και κατά τη σύλληψη του συνεργού των Μαζιώτη- Ρούπα, Αντ. Σταμπούλου το 2014.

 

πηγή:kathimerini.gr

 

 

[Fancy_Facebook_Comments language="el_GR"]
"Αλιεύοντας" την είδηση